Strona 39 z 137 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 89 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

gregorek_1
    No taki dostaniemy odpowiedź tak jak ja kiedyś gdy też nie mogłem się zalogować

Wczorajszy problem z dostępem do gry oraz zakupem klejnotów mógł być spowodowany pracami
    technicznymi prowadzonymi na naszych serwerach. W chwili obecnej prace te zostały juz zakończone.

Bardzo mi przykro z powodu zaistniałych niedogodności. Nasi technicy robią wszystko, aby zminimalizować, a docelowo oczywiście wyeliminować wszelkie problemy związane z logowaniem się do gry jak i ze stabilnością serwerów.

Pragnę zapewnić, iż jest to dla nas sprawa priorytetowa i robimy wszystko, aby nasi gracze byli z gry zadowoleni.

Jeszcze raz najmocniej przepraszam za wszelkie niedogodności.

Pozdrawiam,
    Aleksandra
    Zespół The Settlers Online

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Masakra jest z tym logowanie, dzisiaj udało mi się rano koło 8:00 zalogować bez żadnej kolejki. Teraz to nawet nie chce mi się czekać.

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez gregorek_1 Zobacz posta
    No taki dostaniemy odpowiedź tak jak ja kiedyś gdy też nie mogłem się zalogować

Wczorajszy problem z dostępem do gry oraz zakupem klejnotów mógł być spowodowany pracami
    technicznymi prowadzonymi na naszych serwerach. W chwili obecnej prace te zostały juz zakończone.

Bardzo mi przykro z powodu zaistniałych niedogodności. Nasi technicy robią wszystko, aby zminimalizować, a docelowo oczywiście wyeliminować wszelkie problemy związane z logowaniem się do gry jak i ze stabilnością serwerów.

Pragnę zapewnić, iż jest to dla nas sprawa priorytetowa i robimy wszystko, aby nasi gracze byli z gry zadowoleni.

Pozdrawiam,
    Aleksandra
    ciekawe w którym miejscu buhahaha

Osadnik Awatar nosiekleeds
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie chce was podlamywac ale zalogowalem sie bez problemu ale moze tylko dlatego ze regularnie kleje kupuje wiec moze jestem uprzywilejowany
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nawet jak się-zalogowałem to nie mogłem na przygodę wejść;/ i tym sposobem nie zdążę jej zrobić

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ponad godzina czekania i już miejsce 292 czekam na więcej konserwacji, które poprawią i przyśpieszą grę !

minęło 15 min i dalej 292 ;/
    Ostatnio edytowane przez Felo_Melo ; 17.02.2013 o 16:27

gregorek_1
    Taki tekst dostaniemy wszyscy na skrzynki mailowe (ja już taki tekst kiedyś dostałem w podobnej sprawie i tez z logowaniem sie był problem)

Pozdrawiam,
    Aleksandra

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Ciekawe jak event bd wyglądał z logowaniem i czym tam możliwym jeszcze

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Żeby tylko 30 minuta, wczoraj chyba z godzinę czekałam ;/ niech pan administrator coś z tym zrobi, bo prędzej wszyscy zrezygnują z gry niż będą czekali tyle czasu na zalogowanie!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja czekam na logowanie dzis od 9:00 rano , do tej pory czas z 10 minut wydluzyl mi sie na kilka godzin ... cos mi sie wydaje ze wasza gra zchodzi na psy !!!

Strona 39 z 137 PierwszyPierwszy ... 29 37 38 39 40 41 49 89 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów