nie oczekujcie że zmieni się cokolwiek do poniedziałku.........
nie oczekujcie że zmieni się cokolwiek do poniedziałku.........
Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 17.02.2013 o 15:14 Powód: wycięto nieregulaminowe treści
Takie błędy od razu się powinno naprawiać, ale to nie TU niestety
PORAŻKA to mało powiedziane !! od 10 rano nie mogę się zalogować ! 537 z 1215 i 5h oczekiwania !!! drugi dzień z codziennym logowaniem odpadł i co z tym teraz zrobić ??
Jestem niezmiernie wdzięczny moderatorom za takie piękne udogodnienie jak kolejka logowania, dzięki niej straciłem drop z przygody oraz ok 1000 sztuk armii...... Chwała wam za to...........
Tunycek ten czas się zmienia ja też tak miałam ale jakoś dziwnym trafem szybciej to poszło,czekałam około 2 godzin i jestem już na grze.Nie będe się wylogowywać jak narazie chyba,że mnie wywali![]()
Nie tylko ciebie nie zadowoli, rozumiem gdyby było napisane co jest nie tak i że takie problemy mogą występować, ale tak jak teraz jest być nie powinno!
"Znowu się zepsuła gra"
Delikatnie to ująłeś strasznie
hmm czy wiadomo już co się stało z tą kolejką logowania ? Kiedy ewentualnie można spodziewać się naprawy tego błędu ? Też z niecierpliwością oczekuję na normalne zalogowanie się do gry - Niestety moja premia również poszła w las.. no trudno to i tak było za darmo tylko pozwólcie mi się zalogować![]()