Jeszcze większe jaja. Zalogowałam się, ale nie miałam możliwości budowania, zatrzymywania budynków, wejścia w przygodę, na handlu nic nie można było zrobić. NIC! Pojawiła się po prostu animacja wyspy i koniec.
Jeszcze większe jaja. Zalogowałam się, ale nie miałam możliwości budowania, zatrzymywania budynków, wejścia w przygodę, na handlu nic nie można było zrobić. NIC! Pojawiła się po prostu animacja wyspy i koniec.
Zepsuli zepsutą grę...czyli masakra ;/ Gienki giną,zalogować sie nie da... Brawo dla BB, oni mają weekend
dlaczego mam tak dluga kolejke logowania mam ponad 900 z 900 i musze czekac prawie 2 godziny az sie dostane do gry a nie raz wogole nie moge sie dostac co sie stalo moze sie ktos tym zajac zeby byla kolejka logowania krotsza![]()
Jest WEEKEND więc BB odpoczywa jakieś ruchy z ich strony zobaczymy najprawdopodobniej w poniedziałek ...to nic ze gra ledwo dycha.... ;/
kurde byłem 1023 w kolejce czas 40min mówie nic zostawie włączone i sobie pogladam coś, czas minał 2 w kolejce i 45sek do końca .. chwila minęła mówie super zaraz sobie pogram a tu wywaliło mnie spowrotem na 768 miejsce i 2h do zalogowania no k.... to jakaś kpina
przestań bo mi już 34 wskoczyło i aż się boję :/
ja rowniez przez caly dzien nie moge sie zalogowaci szczerze powiedziawszy coraz bardziej drazni mnie ta gra... niby co chwila jakies nowosci ale takie bledy sa nie wybaczalne...
no niestety, mam ze będzie za to jakis prezent dobry typu monety, klejnoty czy graniot a nie kosze egzo bo to smiech na sali tyle czasu poswieconego na gre a tu sie zalogowac nie mozna
nie licz na duzo zeby sie nie rozczarowac
Już lepiej wyłączyć serwery i zatrzymać czas w grze.