ludzie to zgroza jakieś kpiny co się dzieje do 15 dzisiaj i nic
ludzie to zgroza jakieś kpiny co się dzieje do 15 dzisiaj i nic
kolejka logowania 588 z 611 . czas 14 min. 43sek. i rośnie. i tak od kilku godzin.
Ręce opadają....
No ja to bylam juz i 10 i potem czas juz tylko rosl i rosl... pozapadaja mi sie kopalnie i "....." juz potem se ich przeciez nie postawie !!! Na "...." takie granie i robota!
fajnie próbuje się zalogowac od 12 tak od 12 no jest prawie 21 i dalej nic teraz jestem 800 ktorys na 1100 brawo dla was modzi i BB
jaja, kpina i wszystko na raz!! a pozapade kopalnie mi juz sie nie odbuduja!
611 z 1073 ile tu będę siedzieć jeden wielki szajs
No ja jednak wroce do sprawdzonych PLEMION.. tyle godzin i "0" oficjalnego komunikatu to KPINA z nas wszystkich.. pisza sledz nas na Facebook, tam tez ani slowa, tylko gracze pisza w kolo to samo - NIE DA SIE GRAC I ZAMIAST LEPIEJ TO JEST CORAZ GORZEJ!!!!!!!!!!!!!!
czy ktoś w ogóle coś kontroluje??? Jak do banów to tłum modów ale teraz cisza!!!!!to jest kpina!!! macie nas za gnojków z 6 klasy???dajecie produkt dajcie obsługę!!!! od godziny staram się zalogować i nie *******cie ze problemy techniczne!!!! pewnie jak zwykle dostane bana bo do tego problemów nie ma!!!!
A ja już od godziny jestem zalogowany. W sumie logowałem się ok 3 godz. Za to są bugi. Np. generałów wysłałem na przygodę i - wszyscy zniknęli. Miałem w zadaniu sprzedać 4k czegoś to sprzedałem 9k i nie zaliczyło. Za to po relogu i generałowie się odnaleźli (już na wyspie) i zadanie zaliczyło. Jedynie muszę uważać z blokami bo są spore lagi.
Czy was po***a........ Z tym logowaniem jak tak ma być to ja dziękuje za taką gra tragedia