problem z logowaniem ( czas oczekiwania !!!!!!!!!! ) Czy to teraz będzie normą, takie długie logowanie? Proszę o odpowiedź najlepiej któregoś z moderatorów ( no chyba że będzie miał problem z zalogowaniem :-) )
Wczoraj wieczorem odpuściłem sobie oczekiwanie, dziś rano było OK. A teraz wieczorem po 1 godz i 47 minutach sukces. Jaki jestem szczęśliwy nawet sobie nie zdajecie z tego sprawy. O dzięki Ci wielki B(ig) B(rother). Jestem od dziś Twym maleńkim sługą. A tak teraz poważnie to są wielkie jaja i na tym koniec.
Patologia ja od rana sie nie moge dobic do gry wszystko mi juz padlo i wikingowie za ktorych dalem 2500 m tez juz ch... strzelil :/
Jakim cudem na Kolonii płaciłeś 2.5km za wikingów?
Jak naprawią problem i dadzą nam jako rekompensatę lubczyk i 50 osadnik to się rzucam :P
problem z logowaniem ( czas oczekiwania !!!!!!!!!! ) Czy to teraz będzie normą, takie długie logowanie? Proszę o odpowiedź najlepiej któregoś z moderatorów ( no chyba że będzie miał problem z zalogowaniem :-) )
Masz prywatna wiadomosc mikipl
Masakra... gram od 2 tygodni.. i zawsze logowalo mnie w pare sekund. Teraz pisze, ze czas logowania okolo 1 godziny ..AAAAAAA co jest????? grane?
zadowolony z tej gry 2 tygodnie .... BYŁEM!!!![]()
mnie logowalo 30 minut ..bylam 10 i tak pozostalo, czas tylko juz rosl, TO JEST KPINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!