Strona 14 z 137 PierwszyPierwszy ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jedynym wyjściem na zmuszenie "Twórców Gry" jest wstrzymanie się z jakimikolwiek płatnościami.
    Spadnie dopływ gotówki dostanie jeden z drugim po premii to się weźmie do roboty.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam z tym logowaniem to tragedia już 50 min mnie loguje i dalej nie zalogowało a czas raz do przodu raz do tyłu ((( pomocy !!!!!!!!!!!

Osadnik Awatar Gordon555
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja OD ponad 2 godzin nie mogę się zalogować. Poczekam jeszcze z godzinę i na dziś sobie odpuszczam. Gorzej bo mam pewnie pozawalane kopalnie. Ba cała wsypa pewnie jest wyniszczona jak po wojnie. Aż strach pomyśleć ile czasu zajmie odbudowa...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Takie kwiatki wyrastają zwykle po większych pracach konserwacyjnych. Pewnie to naprawia ale kiedy tego nawet Majowie nie wiedzą.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mnie najbardziej irytuje brak jakiejkolwiek informacji na stronie http://www.thesettlersonline.pl/pl/s...C5%82%C3%B3wna .

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jedynym wyjściem na zmuszenie "Twórców Gry" jest wstrzymanie się z jakimikolwiek płatnościami.
    Spadnie dopływ gotówki dostanie jeden z drugim po premii to się weźmie do roboty.

w 100% sie zgadzam, po każdej aktualce kaszana co wyjdzie jakaś aktualka to potem 2 tygodnie poprawki, jak dostaną po kieszeni to może w końcu rusza te leniwe dupska do roboty..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mi dziś też nie udało się zalogować, próbowałam nie raz i nie dwa, próby zaczęłam jakieś 6-7 godzin temu i jedyne co widzę to okienko kolejki logowania, najśmieszniejsze jest to, że czas oczekiwania zamiast się skracać wydłuża się niemalże do godziny.
    Żenująca sytuacja...
    W żadnej innej grze przeglądarkowej to się nie zdarzyło.
    Na szczęście nie zainwestowałam tu jeszcze nawet złotówki i podejrzewam, że to się nie wydarzy, bo szybciej pewnie zlikwiduje konto, a szkoda, bo tak fajnie się zapowiadało....

Odkrywca Awatar TedMruczek
    Serwer
    Kolonia
    A ja mam jakies szczescie - kilka razy (ostatnio przed chwila) loguje sie bez problemow.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    na testowym to samo ale tam chociaz napisali ze beda problemy z logowaniem a normalne serwery to juz nic

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    super, tylko pogratulowac... to po to jest serwer testowy aby na nim wszystko dzialalo jak trzeba, a na glowny wgrac jakis syf gorszy niz z torrentow scrackowany przez programiste notatnikowego wazacego wiecej niz ma iq?

licze na zwrocenie wszelkich kosztow poniesionych przez ta wspaniala kolejke, w ktorej oczekujecie ze bede siedzial kilkanascie razy dluzej niz trwa zrobienie wszelkich czynnosci na wyspie, czyli rzucenia buffow, postawienia kilku budynkow i wyczyszczeniu kilku obozow na przygodzie?

Nie mowie tu o daniu badziewnego koszyka, w porywach do dwoch. Osobiscie jestem w plecy ok 1.5k monet, chyba ze by dobrze handel szedl to do 2k, oraz przygody nie moglem dzis zrobic. Juz konczacych sie kopalni nie wspominam, a ze lubie dostawac cos za "darmo", to uwzgledniajac ze wiele osob nie moglo dokonczyc przygod ktore sie juz wspaniale pokonczyly, oraz nie mogli przedluzyc / zatrzymac kopalni, proponuje na pocieszenie 1k monet i jakas przygode , albo kazdemu adekwatnie od lvlu.

Strona 14 z 137 PierwszyPierwszy ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów