Jedynym wyjściem na zmuszenie "Twórców Gry" jest wstrzymanie się z jakimikolwiek płatnościami.
Spadnie dopływ gotówki dostanie jeden z drugim po premii to się weźmie do roboty.
Jedynym wyjściem na zmuszenie "Twórców Gry" jest wstrzymanie się z jakimikolwiek płatnościami.
Spadnie dopływ gotówki dostanie jeden z drugim po premii to się weźmie do roboty.
Witamz tym logowaniem to tragedia już 50 min mnie loguje i dalej nie zalogowało a czas raz do przodu raz do tyłu
((( pomocy !!!!!!!!!!!
ja OD ponad 2 godzin nie mogę się zalogować. Poczekam jeszcze z godzinę i na dziś sobie odpuszczam. Gorzej bo mam pewnie pozawalane kopalnie. Ba cała wsypa pewnie jest wyniszczona jak po wojnie. Aż strach pomyśleć ile czasu zajmie odbudowa...
Takie kwiatki wyrastają zwykle po większych pracach konserwacyjnych. Pewnie to naprawia ale kiedy tego nawet Majowie nie wiedzą.
Mnie najbardziej irytuje brak jakiejkolwiek informacji na stronie http://www.thesettlersonline.pl/pl/s...C5%82%C3%B3wna .
w 100% sie zgadzam, po każdej aktualce kaszana co wyjdzie jakaś aktualka to potem 2 tygodnie poprawki, jak dostaną po kieszeni to może w końcu rusza te leniwe dupska do roboty..
Mi dziś też nie udało się zalogować, próbowałam nie raz i nie dwa, próby zaczęłam jakieś 6-7 godzin temu i jedyne co widzę to okienko kolejki logowania, najśmieszniejsze jest to, że czas oczekiwania zamiast się skracać wydłuża się niemalże do godziny.
Żenująca sytuacja...
W żadnej innej grze przeglądarkowej to się nie zdarzyło.
Na szczęście nie zainwestowałam tu jeszcze nawet złotówki i podejrzewam, że to się nie wydarzy, bo szybciej pewnie zlikwiduje konto, a szkoda, bo tak fajnie się zapowiadało....
A ja mam jakies szczescie - kilka razy (ostatnio przed chwila) loguje sie bez problemow.
na testowym to samo ale tam chociaz napisali ze beda problemy z logowaniem a normalne serwery to juz nic
super, tylko pogratulowac... to po to jest serwer testowy aby na nim wszystko dzialalo jak trzeba, a na glowny wgrac jakis syf gorszy niz z torrentow scrackowany przez programiste notatnikowego wazacego wiecej niz ma iq?
licze na zwrocenie wszelkich kosztow poniesionych przez ta wspaniala kolejke, w ktorej oczekujecie ze bede siedzial kilkanascie razy dluzej niz trwa zrobienie wszelkich czynnosci na wyspie, czyli rzucenia buffow, postawienia kilku budynkow i wyczyszczeniu kilku obozow na przygodzie?
Nie mowie tu o daniu badziewnego koszyka, w porywach do dwoch. Osobiscie jestem w plecy ok 1.5k monet, chyba ze by dobrze handel szedl to do 2k, oraz przygody nie moglem dzis zrobic. Juz konczacych sie kopalni nie wspominam, a ze lubie dostawac cos za "darmo", to uwzgledniajac ze wiele osob nie moglo dokonczyc przygod ktore sie juz wspaniale pokonczyly, oraz nie mogli przedluzyc / zatrzymac kopalni, proponuje na pocieszenie 1k monet i jakas przygode, albo kazdemu adekwatnie od lvlu.