Teraz kolejny kwiatek wyskoczył, klikasz na przygodę żeby ją robić, a tu komunikat: "proszę odświeżyć stronę, połączenie z serwerem zerwane"
Teraz kolejny kwiatek wyskoczył, klikasz na przygodę żeby ją robić, a tu komunikat: "proszę odświeżyć stronę, połączenie z serwerem zerwane"
Po dwóch godzinach w końcu się zalogowałem. Chciałem rzucić premie znajomemu. To chyba był błąd. Teraz czekam na wczytanie jego mapy(
ja czekalam ponad 2godziny, po czym udalo sie zalogowac...minelo moze 3min i kazali mi odswiezyc strone.....
brak slow, od wczoraj 02:00 mam ten problem, ale nie martwcie sie oni pewnie wynagrodza nam to jakas jałmuzna w postaci 30desek, 20kamieni i 5 monet, ale tylko dla tych ktorzy czekali w kolejce minimum 3godzinydla tych ktorzy zrezygnowali po 10minutach -10ryb.
zal grac, zal sie wkurzac, zal wydawac kase na gre.
mi sie juz odechcialo i mimo ze wplacilam na gre 2dni temu 100zl, i zostalo kilka tys klejnotow, nie mam zamiaru grac.
pozdrawiam tych cierpliwych.
Pozdrawiam Kolonie.
Na Czarcim Gaju dokładnie to samo sie stało.. godz usiłuje sie dostać i tylko czas się wydłuża:/ Można tylko pogratulować zdolnych informatyków firmie BlueByte co update wiecej skaszanią niż naprawia.
Pozdrawiam NMN.
u mnie to samo![]()
udało się zalogować , ale wywala przy próbie zaproszenia kogoś do przygody , albo wejścia![]()
bylem z rana bylo ok. teraz wszedlem 2minuty i wywalilo gdy wchodzilem na wikingow, ponowna proba zalogowania niebieski ekran bez niczego, teraz niby jestem ale boje sie wejsc na przygode, kurcze paranoja....