Strona 12 z 137 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Teraz kolejny kwiatek wyskoczył, klikasz na przygodę żeby ją robić, a tu komunikat: "proszę odświeżyć stronę, połączenie z serwerem zerwane"

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Po dwóch godzinach w końcu się zalogowałem. Chciałem rzucić premie znajomemu. To chyba był błąd. Teraz czekam na wczytanie jego mapy (

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja czekalam ponad 2godziny, po czym udalo sie zalogowac...minelo moze 3min i kazali mi odswiezyc strone.....
    brak slow, od wczoraj 02:00 mam ten problem, ale nie martwcie sie oni pewnie wynagrodza nam to jakas jałmuzna w postaci 30desek, 20kamieni i 5 monet, ale tylko dla tych ktorzy czekali w kolejce minimum 3godziny dla tych ktorzy zrezygnowali po 10minutach -10ryb.

zal grac, zal sie wkurzac, zal wydawac kase na gre.
    mi sie juz odechcialo i mimo ze wplacilam na gre 2dni temu 100zl, i zostalo kilka tys klejnotow, nie mam zamiaru grac.

pozdrawiam tych cierpliwych.

Osadnik Awatar NieMaNicka
    Serwer
    Czarci Gaj
    Pozdrawiam Kolonie.

Na Czarcim Gaju dokładnie to samo sie stało.. godz usiłuje sie dostać i tylko czas się wydłuża:/ Można tylko pogratulować zdolnych informatyków firmie BlueByte co update wiecej skaszanią niż naprawia.

Pozdrawiam NMN.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    u mnie to samo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Marcysia_83 Zobacz posta
    ...... zal grac, zal sie wkurzac, zal wydawac kase na gre.
    mi sie juz odechcialo i mimo ze wplacilam na gre 2dni temu 100zl, i zostalo kilka tys klejnotow, nie mam zamiaru grac.

pozdrawiam tych cierpliwych.
    O na na Globalu w Kolonii pisali że Ci co kupują klejnoty nie mają problemu z logowaniem

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    udało się zalogować , ale wywala przy próbie zaproszenia kogoś do przygody , albo wejścia

Osadnik Awatar WaszkoG
    Serwer
    Kolonia
    bylem z rana bylo ok. teraz wszedlem 2minuty i wywalilo gdy wchodzilem na wikingow, ponowna proba zalogowania niebieski ekran bez niczego, teraz niby jestem ale boje sie wejsc na przygode, kurcze paranoja....

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Bafiozaur Zobacz posta
    O na na Globalu w Kolonii pisali że Ci co kupują klejnoty nie mają problemu z logowaniem
    Mają, mają. BB oświadczam ze wstrzymuję Wam dopływ gotówki, nie dostanie wypłaty 1 z drugim to może za robotę się wreszcie weźmie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez rapalek11 Zobacz posta
    udało się zalogować , ale wywala przy próbie zaproszenia kogoś do przygody , albo wejścia
    Ja wysłałam wojsko do czarnych. Wcięło mi Weterana, kilku Szłomów i najlepsze wojsko (puszkarze, elitarni, kusze). Jeśli to nie wróci to pluję na taką grę. Pierwszy raz naprawdę się wkurzyłam!

Strona 12 z 137 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów