Strona 68 z 137 PierwszyPierwszy ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 671 do 680 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Moja rada na dziś; Zostawcie włączoną grę, stan czuwania, oszczędzanie baterii (jak macie laptopa) na najniższy stopień i doczekać rana ;p

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    co sie tu dzieje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Veltaro myslisz ze sie dobijesz do rana? nie kupiles kleju = nie grasz!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    stoimy w kolejce jak za komuny szkoda ze nam kartek nie dali

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    anncia dostaniemy jutro kosze z owocami zza morza dzisiaj zamiast PD mozna wbic liczbe ostrzeżen, takze nie jest zle

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Rox, ja już jestem na grze od 25min

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wow, graty ziomeczku

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja nie czekam jak jeszcze raz zobaczę kolejkę to kasuje konto. :/
    Gra w przeglądarce ma być przede wszystkim dostępna.
    Czekanie około godziny na zalogowanie to jak by mi ktoś plunął w twarz.
    Jak sobie nie radzą to powinni wyłączyć serwer i go naprawić, a nie robić z ludzi wariatów.
    Gdy na to patrze przypomina mi się niedofinansowana, źle zarządzana i bagatelizowana przez rząd polska służba zdrowia.

Początkujący Osadnik Awatar chewymosquito
    Serwer
    Słoneczny Gród
    a mnie wywala przy wejsciu na przygode,ale z wejsciem nie ma problemu

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to i ja dopiszę swoje 3 grosze... o ile z samym logowaniem większego problemu nie miałem dzisiaj to istnieją też inne problemy. Generałowie na słonecznym uciekają na kawę po drodze na i z przygód i nigdzie ich nie widać, ani w gwieździe na wyspie ani na przygodzie. Pojawiają się po około godzinie czasu co w sumie eliminuje używanie szybkich generałów czy też weterana do robienia jakiejkolwiek przygody. Kolejny bug na dzisiaj - rozpoczynam przygodę i zarówno przy próbie zaproszenia znajomego jak również wejścia do samej przygody wywala mnie do strony logowania i tak kilkanaście razy. Czy technicy BB robią specjalnie takie manewry żeby nas wkurzyć czy o co chodzi, bo płacę za klejnoty co jakiś czas więc chyba mam prawo wymagać tego żeby nawet ta wersja beta chodziła bardzo płynnie a wszelkie problemy były rozwiązywane w zasadzie od ręki a nie w tydzień. Bardzo mnie to nie cieszy że pomimo tego że wreszcie się doczekaliśmy jakichś nowości w grze to jest ogólna lipa z tym co juz powinno działać normalnie

Strona 68 z 137 PierwszyPierwszy ... 18 58 66 67 68 69 70 78 118 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów