Moja rada na dziś; Zostawcie włączoną grę, stan czuwania, oszczędzanie baterii (jak macie laptopa) na najniższy stopień i doczekać rana ;p
Moja rada na dziś; Zostawcie włączoną grę, stan czuwania, oszczędzanie baterii (jak macie laptopa) na najniższy stopień i doczekać rana ;p
co sie tu dzieje
Veltaro myslisz ze sie dobijesz do rana?nie kupiles kleju = nie grasz!
![]()
stoimy w kolejce jak za komuny szkoda ze nam kartek nie dali
anncia dostaniemy jutro kosze z owocami zza morzadzisiaj zamiast PD mozna wbic liczbe ostrzeżen, takze nie jest zle
Rox, ja już jestem na grze od 25min![]()
Wow, graty ziomeczku![]()
Ja nie czekam jak jeszcze raz zobaczę kolejkę to kasuje konto. :/
Gra w przeglądarce ma być przede wszystkim dostępna.
Czekanie około godziny na zalogowanie to jak by mi ktoś plunął w twarz.
Jak sobie nie radzą to powinni wyłączyć serwer i go naprawić, a nie robić z ludzi wariatów.
Gdy na to patrze przypomina mi się niedofinansowana, źle zarządzana i bagatelizowana przez rząd polska służba zdrowia.
a mnie wywala przy wejsciu na przygode,ale z wejsciem nie ma problemu
to i ja dopiszę swoje 3 grosze... o ile z samym logowaniem większego problemu nie miałem dzisiaj to istnieją też inne problemy. Generałowie na słonecznym uciekają na kawę po drodze na i z przygód i nigdzie ich nie widać, ani w gwieździe na wyspie ani na przygodzie. Pojawiają się po około godzinie czasu co w sumie eliminuje używanie szybkich generałów czy też weterana do robienia jakiejkolwiek przygody. Kolejny bug na dzisiaj - rozpoczynam przygodę i zarówno przy próbie zaproszenia znajomego jak również wejścia do samej przygody wywala mnie do strony logowania i tak kilkanaście razy. Czy technicy BB robią specjalnie takie manewry żeby nas wkurzyć czy o co chodzi, bo płacę za klejnoty co jakiś czas więc chyba mam prawo wymagać tego żeby nawet ta wersja beta chodziła bardzo płynnie a wszelkie problemy były rozwiązywane w zasadzie od ręki a nie w tydzień. Bardzo mnie to nie cieszy że pomimo tego że wreszcie się doczekaliśmy jakichś nowości w grze to jest ogólna lipa z tym co juz powinno działać normalnie