To czekanie jest bezcenne![]()
To czekanie jest bezcenne![]()
co za ***** to wymyślił,BRAWO...
To zależy od serwera. Ja grając na 1 serwerze (świecie) na wejście muszę czekać +-30min a na serwerze 6- 1minute. Jednym słowem tragedia.
Osobiście uważam i tak jak ktoś wcześniej w którymś wątku wspomniał chociaż jedna, dwie osoby powinny pilnować tego przez weekend. Tak to jest jak sobie robią wolne przez dwa dni i niepotrzebnie problemy się robią ...
Jak dla mnie, to w tej sytuacji powinni przedłużyć też czas na "Cztery wiatry". No i dać coś lepszego niż 2 kosze egzo, albo latającego.
A Ci, co szukają moda, mylą pojęcia- mod- to moderator i co do cholery ma on wspólnego z techniką gry? Moderator ma pilnować porządku na czatach i forum, a nie zajmować się techniczną stroną. Dziwi mnie więc najazd na modów.
ja czekam od 18 i mam już tylko 80... ale dzisiaj już 3h próbowałem i zwiecha i lipa od nowa
Ha ... jedyna, która się nie boi i coś z ty próbuje zrobić.I tak jak powiedziałaś, powinien przekazać komuś, aby zainteresował się tym co się tu dzieje.
![]()
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 17.02.2013 o 22:21 Powód: Usunięcie cytatu
a ten czas to ja nie wiem co pokazuje, bo próbuje ponad 2h i cały ten czas nie pokazywało więcej niż 30 min do końca
jaka kolejka? w pierwszym momencie logowania o 9rano miałem 624/ 630, PC: 3min, teraz mam 914 / 1639 i PC : 14min 56sec... po 11godzinach.. no comment
gram od niecałych 24h i jakoś niespecjalnie chce mi się jutro włączać komputer na cały dzien, aby około 15okaząło się że JUŻ MOGĘ GRAĆ!