niektóre serwery działają![]()
niektóre serwery działają![]()
Kopalnie się kończą, pole wyjaławiają się itp. a gospodarka stopuje, to co na nadwyżce można zarobić się niestety traci. Najgorszej gdy ktoś miał kopalnie na 4lvlu lub 5lvlu i mu się w niej kruszec skończył ...
Ej no ja jutro mam w szkole 4 informatyki to bym chcial cokolwiek ciekawszego zrobic niz patrzyc w monitor ...
Ja jestem zrozumiały na zmiany ale dziś czyli o 20:00 to naprawdę niewiarygodne system wpuścił wszystko zaskoczyło ale w tabeli logowania jest napis kolejka logowania i ilość i tak przez 20 minut trzyma. No nie wiem po co była dziś konserwacja jak i tak przed nią było dobrze a po niej żle.Moim zdaniem to nie warto tej gry aktualizować bo taki to efekt wyszedł.
A support odpowiada???
Kolejka logowania 295 z 1119 PC 33 min. 8 sek
i rośnie czas
Taka dobra firma jak Ubisoft dała ciała po całej linii, czegoś innego oczekiwałem zaczynając tu przygodę z settlersami
napiszą że to wersja beta bla bla....i poklepią nas po plecach ewentualnie wybrani dostaną uśmiech kierownika odciśnięty w betonie
Thomas powiem ci z mojego doswiadczenia ze ZAWSZE po aktualizacji jest duzo gorzej niz bylo ...
czas zacząć podawać linki innych gier o podobnym charakterze , ale o wiele lepszej obsłudze i zarazem dużo tańszej gry - bo koszty diamentów są strasznie drogie w stosunku do możliwości posiadania w zamian.