wszyscy jak bys nie zobaczyl jest kilkunasto stronowy temat o tym
wszyscy jak bys nie zobaczyl jest kilkunasto stronowy temat o tym
Ja mam cały czas oczekiwanie na kolejkę logowania. czekam już 10 min a przewidywany czas zalogowania określono na 30 min i rośnie.
a ja kończe przygode o 20, ciekawe kto mi straty wynagrodzi......
ja mam czekac godzine i 4 min !!!!
czyli nie ma szans dzisiaj , zeby pograc?
jak to kto Staszku, Bóg Ci to w dzieciach wynagrodzi!!!
odzywał się tu jakiś mod apropos tych kolejek? komuna wróciła, czy co?![]()
Zalogowalem sie rano zrobiłem co trzeba, później rozłączył mi się internet i od tamtej pory nie widziałem gry.
Jeśli szybko czegoś nie zrobią to w bardzo krótkim czasie straca mnustwo graczy a ja będę jednym z pierwszych...
PRZYGOTOWYWANE POPRAWKI
Informacja: rzeczy wspomniane w tej sekcji to nie wszystkie poprawki, nad którymi pracujemy.
Znacznik online (gildia) zostanie poprawiony. Rozwiązanie tymczasowe wdrożone dziś pomogło części graczy, jednak prace nad rozwiązaniem stałym nadal trwają.
Zaawansowany system logowania, który pomoże lepiej lokalizować źródło poszczególnych problemów. <-------------------------------------------------------
Skrypt, który będzie automatycznie naprawiał zablokowane strefy - jego uaktywnienie nastąpi dziś w nocy. Celem skryptu będzie automatycznie odblokowywanie stref, na których wystąpił błąd. Skrypt będzie uruchamiany regularnie, każdej nocy około godziny 02:00. Proszę pamiętać, że skrypt ten pomoże w wielu przypadkach, jednak nie wszystkich.
Problem z zadaniami gildii: poprawka związana z zadaniami, których nie da się ukończyć, jest w trakcie tworzenia.
Ze strony http://forum.thesettlersonline.pl/threads/28134
WYDAJNOŚĆ
Poprawa wydajności ma obecnie najwyższy priorytet. Z poziomu oprogramowania (kod gry) pojawi się wiele usprawnień, które są już w trakcie opracowywania. Pomoże to odciążyć serwery, przez co gra powinna być przyjemniejsza. Cały proces jest bardzo złożony i jeszcze trochę potrwa, jednak obecne postępy są obiecujące. Co więcej, zaczęliśmy (stopniowo) dodawać dodatkowe serwery do światów gry, które są przeciążone.
No i co jest przyjemniej jak sie nie mozna zalogowac?
Ostatnio edytowane przez Tornados ; 17.02.2013 o 20:23