Strona 33 z 137 PierwszyPierwszy ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Obszar Serwera Uszkodzony

Panie premierze jak tu Grać ! czy ktoś ma podobny komunikat "Obszar Serwera Uszkodzony ,,,Na tym Obszarze wystąpił błąd " i teraz najtrudniejsze pytanie, czy są w stanie to naprawić, bo zepsuć to na pewno...

Osadnik Awatar Nimphianey
    Serwer
    Czarci Gaj
    No tak osoby, które włożyły dość sporą kwotę w tą grę, mają problem. Ja gram dla zabawy, może powinniście troszkę przystopować z narzekaniem? ;/ Sama pomagałam przy serverach prywatnych (metin ;]) i wiem, jak to jest gdy coś idzie nie po myśli, a gracze się denerwują.

Serwer
    Czarci Gaj
    Może się uspokójcie trochę, administracja na pewno coś z tym robi, a Wy tylko robicie niepotrzebne problemy spamując i tworząc te same tematy.

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Nimphianey Zobacz posta
    administracja na pewno coś z tym robi
    Administracja pewnie nawet jeszcze nie wie o problemach z racji weekendu,soboty i niedziele mają wolne dlatego nie widać żadnych odpowiedzi ani na forum,ani w samej grze ani na facebooku o jakichkolwiek działaniach z ich strony mających na celu naprawę gry ....

Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez TITO_CFC Zobacz posta
    Administracja pewnie nawet jeszcze nie wie o problemach z racji weekendu,soboty i niedziele mają wolne dlatego nie widać żadnych odpowiedzi ani na forum,ani w samej grze ani na facebooku o jakichkolwiek działaniach z ich strony mających na celu naprawę gry ....
    Hmmm, nie bronię nikogo, ale rozumiem, że Oni również poza grą mają własne życie. Faktem jest, iż angażując się w taki projekt jakim jest bycie Administratorem gry wiąże się z odpowiedzialnością, także po części zgadzam się, że powinni poinformować graczy co się dzieje.

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zwłaszcza że sprzedają klejnoty za grube pieniądze i rzesza ludzi płaci za coś co jest ciagle zepsute

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    2 godziny w kolejce a jeszcze ponad 100 osób przede mną.......

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia

i tak od rana

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Mnie nawet nie denerwuje to ze gra nie dziala tylko to ze potem bedzie 5 godzin siedzenia i odnawiania wszystkich pol/studni/kopalni itp
    Jeszcze mi sie jutro okolo 15 w okradajce czas konczy a szkoda prawie gotowej przygody na ktorej zostal 1 atak
    I jeszcze ta ich cudowna rekompensata 1-2 kosze egzo i sie cieszcie dzieci

Serwer
    Czarci Gaj
    Zauważyłam, zerkając na koszt klejnotów szczena mi opadła ;/

Strona 33 z 137 PierwszyPierwszy ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów