Mam problem z połączeniem się do gry , a nawet jak mi się to uda , to nie mogę wejść do przygody którą miałem kończyć , bo od razu się rozłącza. A czas ucieka ... .
Mam problem z połączeniem się do gry , a nawet jak mi się to uda , to nie mogę wejść do przygody którą miałem kończyć , bo od razu się rozłącza. A czas ucieka ... .
A mi w czasie gry wyskoczylo "W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie" i moja gra sie skonczyla. Teraz nie mozna wrocic na wyspe bo wyskakuje ten komunikat.
Co to ma być ???? od wczoraj zalogowanie się do gry graniczy z cudem !!!!
Kolejka logowania ??? kiedy to było ??? i żeby czekać 30 minut, żeby w ogóle wejść do gry !!!!????
JA nawet wejsc nie moge bo mi wyskakuje w czasie kolejki W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie ;]. Problem pojawil sie dzisiaj.
"Obszar serwera uszkodzony. W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie."
Próbuję, próbuję... naprawdę chciałabym marnować czas na graniu, niż na próbach wejścia do gry![]()
zalogowałam się normalnie, wszystko działa. Ale podczas ładowania wyświetla mi sie kolejka logowania i czas który jest coraz dłuższy co sie dziejee? ??
Ja mam to samo... wejde to wyskakuje błąd obszaru a potem pisze mi ze 30 min kolejki musze czkeac bo jestem 500 z 508... porażka..
ja byłem 1000
support ma niedziele.. ja mam kolejke po 30 min.. jak wejde to wyrzuca i tak w kolko..
Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 17.02.2013 o 14:48 Powód: wycięto nieregulaminowe treści
Ja już czekam godzinę w kolejce i jednocześnie szukam innej gry. Cieszę się, że nie oddałem głosu na MMO roku. Według mnie ta gra jest skończona....