Strona 115 z 137 PierwszyPierwszy ... 15 65 105 113 114 115 116 117 125 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,141 do 1,150 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Ale mogliby dac normalne zadanie a nie na fuksa
    komus tak jak mnie 1 zadanie wskoczy od razu a innemu wogole..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    moj chodzil 8 razy po 10 marmuru i h..

rootlet66
    Witam, jestem nowy, za namową przyjaciół chciałem spróbować gry SettlersOnline, kiedyś grałem w zwykłych. Ale przez 2 dni nie mogę się zalogować, żenada. Odechciało mi się gry. Mam jednak spostrzeżenia, znajomi którzy logują się przez fejsa i mający maile z "xx@xx.com" logują się błyskawicznie, ja mam maila "xx@xx.pl" i mam problem kolejka spada a czas rośnie i jeszcze jedno z rozmów ze znajomymi wychodzi, że też level ma wpływ na logowanie. Nie rozumiem tego, jak nie rozumiem tłumaczenia BB_xaar, że wprowadzili cos co ma pomóc a nie wyszło i ich też nie zadowala, no to należy cofnąć zmiany a nie robić z użytkowników durni.

Serwer
    Kolonia
    Wlasnie o to mi chodzi
    Tylko twoje poszukiwanie mozesz 2x dziennie puscic na upartego to masz wieksza szanse ze sie uda

Serwer
    Kolonia
    Ja mam 41lvl i sie loguje z xx.com z fejsa tez probowalem i to samo ciagle...
    i jutro ponoc ma byc lepiej to sprobuj wytrzymac do jutra :/

Osadnik Awatar Nimphianey
    Serwer
    Czarci Gaj
    Taka gra to bez sensu gra. Jak co chwile się coś rypie. Gra pewnie działa normalnie jak większość osób nie ma czasu, a jak znajdzie się chwile to gra nie działa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    tak ma byc lepiej bo spadnie snieg

Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Nimphianey Zobacz posta
    Taka gra to bez sensu gra. Jak co chwile się coś rypie. Gra pewnie działa normalnie jak większość osób nie ma czasu, a jak znajdzie się chwile to gra nie działa.
    Popieram wiekszosc ludzi rano gdy kolejka jest normalna idzie do pracy a wieczorem musza isc spac zeby rano wstac
    A w srodku dnia musza sobie poczekac kilka godzin a nie kazdy ma czas

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    "Obawiam się dnia kiedy technologia pokona człowieczeństwo. Świat będzie się składał z generacji idiotów." - Albert Einstein.
    Chwalmy dzień który nadszedł

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Podpinam się pod wątek...jestem rozczarowany jakością gry od kąd popołudniami pojawia się kolejka logowania....najlepsze jest to, że miejsce w kolejce się zmienia pozytywnie a czas pozostaje ten sam lub rośnie. Widząc czas oczekiwania 45minut aż odechciewa mi się czegokolwiek. Żenada i tyle... Ktoś się kompletnie nie postarał.

Strona 115 z 137 PierwszyPierwszy ... 15 65 105 113 114 115 116 117 125 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów