Ale mogliby dac normalne zadanie a nie na fuksa
komus tak jak mnie 1 zadanie wskoczy od razu a innemu wogole..
Ale mogliby dac normalne zadanie a nie na fuksa
komus tak jak mnie 1 zadanie wskoczy od razu a innemu wogole..
moj chodzil 8 razy po 10 marmuru i h..
Witam, jestem nowy, za namową przyjaciół chciałem spróbować gry SettlersOnline, kiedyś grałem w zwykłych. Ale przez 2 dni nie mogę się zalogować, żenada. Odechciało mi się gry. Mam jednak spostrzeżenia, znajomi którzy logują się przez fejsa i mający maile z "xx@xx.com" logują się błyskawicznie, ja mam maila "xx@xx.pl" i mam problem kolejka spada a czas rośnie i jeszcze jedno z rozmów ze znajomymi wychodzi, że też level ma wpływ na logowanie. Nie rozumiem tego, jak nie rozumiem tłumaczenia BB_xaar, że wprowadzili cos co ma pomóc a nie wyszło i ich też nie zadowala, no to należy cofnąć zmiany a nie robić z użytkowników durni.
Wlasnie o to mi chodzi
Tylko twoje poszukiwanie mozesz 2x dziennie puscic na upartego to masz wieksza szanse ze sie uda
Ja mam 41lvl i sie loguje z xx.com z fejsa tez probowalem i to samo ciagle...
i jutro ponoc ma byc lepiej to sprobuj wytrzymac do jutra :/
Taka gra to bez sensu gra. Jak co chwile się coś rypie. Gra pewnie działa normalnie jak większość osób nie ma czasu, a jak znajdzie się chwile to gra nie działa.![]()
tak ma byc lepiej bo spadnie snieg![]()
"Obawiam się dnia kiedy technologia pokona człowieczeństwo. Świat będzie się składał z generacji idiotów." - Albert Einstein.
Chwalmy dzień który nadszedł![]()
Podpinam się pod wątek...jestem rozczarowany jakością gry od kąd popołudniami pojawia się kolejka logowania....najlepsze jest to, że miejsce w kolejce się zmienia pozytywnie a czas pozostaje ten sam lub rośnie. Widząc czas oczekiwania 45minut aż odechciewa mi się czegokolwiek. Żenada i tyle... Ktoś się kompletnie nie postarał.