Strona 109 z 137 PierwszyPierwszy ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,081 do 1,090 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

wolgaFC
    to sie ciesz DonKokocie.pewnie jestes sponsorem i zakupujesz klejnoty ale nie wszyscy tak robia i podobno dzieki temu ze nie placa stoja w kolejkach...tak czytalem na globalu jak jeszcze bylem w grze ale jak mnie wywalilo z przygody to jestem na 300 pozycji do powrotu.juz od jakiejs godziny:-) pozdrawiam

Początkujący Osadnik Awatar krasnal84
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez DonKokot Zobacz posta
    w tym przypadku najlepiej zrestartować przeglądarkę, ja nie mam problemów z logowaniem, a loguje się koło 7 rano jak dobijam do pracy, czasami jeszcze w ciągu dnia a później w domu po 16.30 więc jak sądzę w największych korkach logowania. Zawsze mi pokazuje 1 z 1 i za kilka sekund jestem. W gildii też nie słyszałem jeszcze narzekania na to że nie idzie się zalogować, chociaż na inne błędy i bugi dotyczące głównie pisania na czatach które same przeskakują, albo braku możliwości pisania bo się odświeżyła lista znajomych. Tak poza tym to nie jest tragicznie
    Zapraszam na kolonie Przekonasz się, że jest bardzo kiepsko.

Becu
    Jak wam się nie podoba to nie grajcie, a nie narzekacie, przecież napisali, że starają się rozwiązać sytuację, myślicie, że ten problem jest im na rękę?

Początkujący Osadnik Awatar krasnal84
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Becu Zobacz posta
    Jak wam się nie podoba to nie grajcie, a nie narzekacie, przecież napisali, że starają się rozwiązać sytuację, myślicie, że ten problem jest im na rękę?
    No jak się nie da wejść na serw to trudno mówić o jakimkolwiek graniu xD.
    Z tej ich pisaniny o poprawie nic nie wynikło, a miała już poprawa być wczoraj.
    Problem może być na rękę, bo są osoby które przez ten super skrypt skończyły z ta grą, a na ich miejsce przyjdą nowe, które być może kupią klejnoty i tak w kółko

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jak ci się nie podoba co piszemy, to nie czytaj, a tym bardziej nie udzielaj się.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Właśnie gra nam sie podoba dlatego narzekamy bo grac nie mozna !

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    poczekam do jutra, jeśli nie uda mi się zalogować w normalny sposób i nie zrekompensują strat wywołanych przez nieobecność, to raczej pożegnam się z grą i totalnie niekompetentną ,oraz rażąco nieprofesjonalną ekipą techniczną. Info zamieszczone na stronie jest zwykłą kpiną.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    no czyli dla nich normalne jest to ze ludzie czekaja w kolejce na zalogowanie kilka godzin - za niedlugo serwery beda dzialac normalnie bo nikt nie bedzie gral.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Szczerze? Myślę że Im ten problem jest bardzo na rękę bo pozbywają się tych co grają już długo i nie płacą; na ich miejsce przyjdą fra.... o przepraszam naiwni którzy uwierzą w złote góry obiecywane przez BB i zaczną płacić.
    Jeszcze w nawiązaniu do twojego posta - jakby ktoś Ci napisał że jak skoczysz z dachu to Ci skrzydła wyrosną to co uwierzyłbyś czy nie?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Aluvard ja akurat co jakiś czas kupuje klejnoty nie dlatego że jestem naiwny i w coś uwierzę, tylko dlatego żeby sobie uprościć grę.
    Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 23.02.2013 o 10:04 Powód: usunięcie treści niezgodnej z regulaminem

Strona 109 z 137 PierwszyPierwszy ... 9 59 99 107 108 109 110 111 119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów