Strona 101 z 137 PierwszyPierwszy ... 51 91 99 100 101 102 103 111 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,001 do 1,010 z 1363

Wątek: Problem z kolejką logowania - wątek zbiorczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

logowanie do gry

Nie mogę zalogować się do gry. Mam cały czas komunikat "kolejka logowania" i czas zamiast się zmniejszać to się zwiększa, co mam zrobić?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    chłopie jest wątek o tym ktory ma ponad 100 stron - setki ludzi maja taki problem...a Ty sie obudzilłes z założeniem nowego tematu :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie wiem co znowu jest, ja się loguję w miarę szybko, ale mój braciszek chciał spróbować gry założył konto i logowanie jest fatalne. Kolejka 12189 z 12189 z czasem spada a czas rośnie doszedł do 58min i stoi później spadnie i znowu wzrośnie. Po kolejnych próbach logowania to samo, kolejka 891 z 1146 czas 30min 42s i stoi, nie rozumiem jeśli to zamierzony cel, bo tylko odstrasza nowych graczy i flustruje starych, może tak ma być, może to koniec projektu albo pokazanie użytkownikom w jakim się ich ma poważaniu. Jak zwykle moje gratulacje, b r a w o !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja czekam od kilku godzin Tak ze pewnie poczekasz i Ty Gospodarka u mnie juz lezy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ciekawostka 2 godz temu kolejka logowania wynosiła 45 min teraz już wynosi 2,5 godz.Czy ktoś kompetentny udzieli mi informacji jak grać w grę do której nie można się zalogować? Ciekawe ile dni będzie potrzeba takich utrudnień aby stracili sporą część graczy.Szkoda że to następna gra gdzie nie zwraca się uwagi na gracza i nawet nie umieszcza się słowa wytłumaczenia na stronie głównej w trakcie awarii tylko i to nie jest pewne że się pojawi takie wyjaśnienie i informacja grubo po czasie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ***a co za syf ile mozna czekac na zalogowanie

wylaczcie to i dajcie do testow jak bedzie działało

Polska fuszerka

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MAXSTAN Zobacz posta
    Czy ktoś kompetentny udzieli mi informacji jak grać w grę do której nie można się zalogować? Ciekawe ile dni będzie potrzeba takich utrudnień aby stracili sporą część graczy
    Wiesz MAXSTAN, twoje pytanie jest na miarę tego co pisał szekspir; "to be or not to be, for that is the question"... i 101 stron narzekania, podziwiam was ludzie, teraz bijemy do 200 stron. Wyścig szczurów trwa...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    cały dzień tj od 8-15,30 grałam spoko w pracy po 17 nie da się zalogować co jest z tymi baranami nie umieją przyznać się do niewiedzy czy nie chcą bo maja to w dupie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam dosyć, milo było spędzić trochę czasu z ludźmi z gildi ale niestety Kolejka Logowania zbiera żniwo, dziękuję wszystkim znajomym za wspólną grę i życzę powodzenia w dalszym traceniu czasu na tą porażkę gry . Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    dla nich najwazniejsza jest kasa zarobiona z klejnotow a reszte maja gdzies a w przeprosinach dadza ci kosz egzo hehehehe a wyspa bedzie wygladac jak jedne wielkie wysypisko po co oni w ogole cos mieszaja jak tylko psuja dostawiaja jakies okienka z handlem po co to komu jak co chwile przeskakuja same jedna wielka masakra

Strona 101 z 137 PierwszyPierwszy ... 51 91 99 100 101 102 103 111 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów