Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: po konserwacji wydłużony czas poszukiwań

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

po konserwacji wydłużony czas poszukiwań

W celu przyspieszenia poszukiwań granitu do zadania "Cztery wiatry" skrocilem bardzo dlugi czas poszukiwań o polowe (klejnoty). Po przerwie okazało się że czas wrócił do standardowego. Przy ograniczeniu czasu na wykonanie wszystkich zadań do 2 tygodni takie opóźnienie jest bardzo nieprzyjemne (nie mówiąc o zmarnowanych klejnotach).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Podpisuję się pod powyższym postem. U mnie wystąpiła podobna sytuacja. Na trzech geologach użyłem skróciłem czas dwukrotnie. Po restarcie gry czas wrócił do standardowego. Po ok 9h postanowiłem jednak zaryzykować ponowanie. Uznałem, że może to jakiś bug czy coś. Sytuacja jednak się powturzyła. Jeśli geolog nie przyniesie wymaganego surowca przez parę dni praktycznie niemożliwym jest okończenie tych zadań spowodowanych opóźnieniami, które mimo wszystko uniemożliwiają ukończenie go. Jaki jest więc sens wstawiać event jeśli nie ejst się w stanie naprawić zwykłych bugów? Chyba, że jest to tylko kolejny sposób na wyciągnięcie kasy. Problem zgłoszony do supportu. Na odpowiedź pewnie jednak nie co szybko liczyć zważyszy na to, że pewnie zawaleni są informacjami o bugach na temat czatu i lagów, a sprawe bonusów za kasę/klejnoty rozpatrzą na samym końcu.
    Ostatnio edytowane przez SolBadGuy ; 15.02.2013 o 21:41

grim_reaper
    Jak na moj rozum to kolejna po koncu swiata sytuacja na wycisniecie z nas zasobow i tyle , bo jesli ktos nie posiada odplatnych odkrywcow to moze nie miec szczescia ze znalezieniem chocby granitu do pierwszego zadania na moim lvl-u ( 47 ) bo juz drugi dzien zasowaja i granitu jak nie bylo tak nie ma , a czas ucieka . Na razie nie mysle o tym co bedzie dalej , bo nie mam granitu , ale wydaje mi sie ze w tym tempie utkne na 5-6 zadaniu bo braknie czasu .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    tak, dlatego tak mnie to drażni - a presja czasu jest znaczna.

Uprawnienia umieszczania postów