Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 121

Wątek: Znikający generalowie

Początkujący Osadnik Awatar loczek23
    Serwer
    Kolonia
    Witam ,po tygodniu czekania support się odezwał , zwrócili mi generałów oraz zasoby za stracone wojsko

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez loczek23 Zobacz posta
    Witam ,po tygodniu czekania support się odezwał , zwrócili mi generałów oraz zasoby za stracone wojsko
    to dobrze, ze chociaz komus zwrocili
    nam pozostaje czekac nadal

entes
    10 dzień bez generałów,suport nie odpowiada jedna wielka kpina

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Na facebooku polecają napisać ponownego maila z zaznaczeniem, że ostatnia konserwacja nie przyniosła poprawy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Jarl_Fenrir Zobacz posta
    Na facebooku polecają napisać ponownego maila z zaznaczeniem, że ostatnia konserwacja nie przyniosła poprawy.
    Pisze im maila codziennie (2 piątki temu) odkąd zaginął mój Ponury żniwiarz. Odpowiedzieli mi jeden raz że jeśli nie powróci po wspomnianej konserwie żeby dać znać. Jak widać ciężko im nawet odpowiedzieć a co dopiero zwrócić zaginionego generała. Koledze z gildii zwrócili 2 generałów i natychmiast odpowiedzieli o tym fakcie.
    Podejrzewam ,że zależy to od tego który człowiek z supportu zareaguje na naszego maila. Ja dostałem wiadomość od Aleksandra natomiast kolega dostał od Kasi.
    Jak widać u niego sprawa została załatwiona pozytywnie a mną przestali się interesować.
    Ignorancja supportu przechodzi wszelkie granice i nie sądzę abym był odosobnionym przypadkiem.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi generał zaginął 9 dni temu i do tej pory nic, pisałem już 2 razy do tych geniuszy z supportu i cisza nikt nie raczył nawet odpisać że mają mnie w poważaniu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Napisałam i przed konserwacją i po i cisza

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Generała jak nie było tak nie ma. Odpowiedzi od supportu też nie ma. Pogratulować ekipy, no cóż szkoda ze wydałem tyle pieniędzy na grę, ale to nauczka by nie nabijać kabzy podejrzanym projektom. Powoli mi chęć do gry przechodzi, więc problem sam się rozwiąże. Cierpliwości dla graczy, nie pozdrawiam nikogo z ekipy BB

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    10 dni bez doświadczonego generała. Totalna olewka ze strony supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Post do usunięcia.

Strona 9 z 13 PierwszyPierwszy ... 7 8 9 10 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów