Witam ,po tygodniu czekania support się odezwał , zwrócili mi generałów oraz zasoby za stracone wojsko
Witam ,po tygodniu czekania support się odezwał , zwrócili mi generałów oraz zasoby za stracone wojsko
10 dzień bez generałów,suport nie odpowiada jedna wielka kpina
Na facebooku polecają napisać ponownego maila z zaznaczeniem, że ostatnia konserwacja nie przyniosła poprawy.
Pisze im maila codziennie (2 piątki temu) odkąd zaginął mój Ponury żniwiarz. Odpowiedzieli mi jeden raz że jeśli nie powróci po wspomnianej konserwie żeby dać znać. Jak widać ciężko im nawet odpowiedzieć a co dopiero zwrócić zaginionego generała. Koledze z gildii zwrócili 2 generałów i natychmiast odpowiedzieli o tym fakcie.
Podejrzewam ,że zależy to od tego który człowiek z supportu zareaguje na naszego maila. Ja dostałem wiadomość od Aleksandra natomiast kolega dostał od Kasi.
Jak widać u niego sprawa została załatwiona pozytywnie a mną przestali się interesować.
Ignorancja supportu przechodzi wszelkie granice i nie sądzę abym był odosobnionym przypadkiem.
mi generał zaginął 9 dni temu i do tej pory nic, pisałem już 2 razy do tych geniuszy z supportu i cisza nikt nie raczył nawet odpisać że mają mnie w poważaniu
Napisałam i przed konserwacją i po i cisza
Generała jak nie było tak nie ma. Odpowiedzi od supportu też nie ma. Pogratulować ekipy, no cóż szkoda ze wydałem tyle pieniędzy na grę, ale to nauczka by nie nabijać kabzy podejrzanym projektom. Powoli mi chęć do gry przechodzi, więc problem sam się rozwiąże. Cierpliwości dla graczy, nie pozdrawiam nikogo z ekipy BB
10 dni bez doświadczonego generała. Totalna olewka ze strony supportu.
Post do usunięcia.