Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 121

Wątek: Znikający generalowie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    od 16.02.13 mój gienek wraz z armią dalej nie wraca pisanie do suportu mija się z celem nawet nie odpiszą ze dostali informacje o błędzie czy coś jawne h..o granie
    zero kontaktu i reakcji wydałem 2000 monet na czwartego generała który mi nie byłby na razie potrzebny a od suportu dostane morze dostane rybkę. Proponuje zrobić anty reklamę settlers morze to będzie rozwiązanie :/ coś w stylu Zapraszamy do The Settlers online po roku gry oni cie oskubią

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Również straciłem generała po anulowaniu przygody. Generał przepadł wraz z całym wojskiem i to już nawet nie tylko to, że mam generała mniej, ale wojsko, które przepadło, nadal zajmuje mi 200 populacji.
    Pisałem do supportu z tydzień temu i zero odzewu. Miałem nadzieję, że dzisiejsza konserwacja ma na celu "uporządkowanie" taki rzeczy i m.in. przywrócenie graczom utraconych generałów i wojska, a tu lipa.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mój general zniknął jak wyslalem na misje 16.02.2013 i do dziś 22.02.2013 nie wrócil .pisalem o pomoc i nic niezrobili,wcale sie nieinteresują grą
    Ostatnio edytowane przez SIMA ; 28.02.2013 o 22:26

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez SIMA Zobacz posta
    muj general zniknął jak wyslalem na misje 16.02.2013 i do dziś 22.02.2013 niewrócil .pisalem o pomoc i nic niezrobili,wcale sie nieinteresują grom
    Jak tak napisałeś ja tu, to się nie dziwię że sie nikt nie interesuje. Słownik polskiego i przynajmniej pierwsze 3 klasy podstawówki polecam.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Witam

Czy support odpisał komuś z Was w związku z z zaginionym generałem ?

Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mi nie odpowiedział

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Przybłąkał mi się czyjś generał. Cechy charakterystyczne: 130 cm wzrostu, sombrero, długie kręcone wąsy i buty na obcasach. Proszę o odebranie darmozjada bo nic tylko pije, hałasuje i burdy wszczyna!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a pisał kto na fejsie na ich wątku o tych generałach ? tam odpisują ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Coś nie widzę na fejsie żadnego wątku o generałach...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam
    U mnie też przepad generał razem z 200 EŻ w sobotę 16.02 i do tej pory nie powrócił .
    Pisałem do supportu ale chyba oni mają to wyjechane , żeby tydzień nie dostać nawet odpowiedzi .
    Widzę że nie jestem jedynym przypadkiem wiec nie jest to pojedynczy przypadek tylko jakiś błąd wiec....

Strona 8 z 13 PierwszyPierwszy ... 6 7 8 9 10 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów