Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 121

Wątek: Znikający generalowie

bembus
    Japi.... , 2 szlomow mi przepadlo, to jest gra?? generalowie gina??, prosze o odp jak komus cos support odpowie

EDIT:
    dolecieli po 50 minutach.....
    Ostatnio edytowane przez bembus ; 16.02.2013 o 14:05 Powód: EDIT

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    dodam do znikajacych generalow wydluzony czas dojscia na przygode (+50%), to samo tyczy sie geologow. Podobno to mialo sie poprawic ostatnio a tylko sie nasililo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    72h wciąz brak weterana jak i jakiejkolwiek odpowiedzi od supportu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie podobnnie wysłałem genka z wojem i amba fatima. Niema genka a oprócz tego przy próbie wejścia do przygody wywala mnie i info wyskakuje żeby odświeżyć stronę za pierwszym razem ok ale to się powtaża za każdą próbą wejścia do rozpoczętej przygody.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    u mnie nawet jeszcze inaczej daje odeślij armie i nie widzę jak wraca tylko sie pojawia i nie po 30 min a dłużej ;/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to jakies kpiny sa, gdzie sa moi generalowie!!!! specjalnie cos skopali, na poczatku relog pomagal a teraz wcielo gienka

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    u mnie w gildii koledze wcięło zwykłego generała, 2 dzień go nie ma, zgłoszenie poszło do suportu.
    Jak komuś odpiszą dajcie znać

Mi dziś szybkie generał pojawił się w przygodzie po 30 minutach i 2 relogach...

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi też zaginął Szłom ;/

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dodam to tego jeszcze problem z "odzyskiwaniem" generała po przegranej bitwie. Po wykonaniu bloku, w którym jeden z generałów został pokonany wyszedłem z przygody. Po dwóch godzinach wróciłem, aby sprawdzić ile się będzie regenerował. Czas 3h 40min trochę mnie zaskoczył.

Początkujący Osadnik Awatar Nargal
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ta sama sytuacja u mnie, generałowie wysłani do przygody potrafią zniknąć na kilka godzin. W moim przypadku na szczęście ostatecznie są no ale czasu trochę się przez to traci. Dodatkowo często przy próbie wejścia do przygody w której generał "zaginął" zrywa połączenie.
    A czy ty wiesz, Dijkstra, że mieć milion i nie mieć miliona to razem dwa miliony?

Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów