Japi.... , 2 szlomow mi przepadlo, to jest gra?? generalowie gina??, prosze o odp jak komus cos support odpowie
EDIT:
dolecieli po 50 minutach.....
Japi.... , 2 szlomow mi przepadlo, to jest gra?? generalowie gina??, prosze o odp jak komus cos support odpowie
EDIT:
dolecieli po 50 minutach.....
Ostatnio edytowane przez bembus ; 16.02.2013 o 14:05 Powód: EDIT
dodam do znikajacych generalow wydluzony czas dojscia na przygode (+50%), to samo tyczy sie geologow. Podobno to mialo sie poprawic ostatnio a tylko sie nasililo
72h wciąz brak weterana jak i jakiejkolwiek odpowiedzi od supportu![]()
U mnie podobnnie wysłałem genka z wojem i amba fatima. Niema genka a oprócz tego przy próbie wejścia do przygody wywala mnie i info wyskakuje żeby odświeżyć stronę za pierwszym razem ok ale to się powtaża za każdą próbą wejścia do rozpoczętej przygody.
u mnie nawet jeszcze inaczej daje odeślij armie i nie widzę jak wraca tylko sie pojawia i nie po 30 min a dłużej ;/
to jakies kpiny sa, gdzie sa moi generalowie!!!! specjalnie cos skopali, na poczatku relog pomagal a teraz wcielo gienka
u mnie w gildii koledze wcięło zwykłego generała, 2 dzień go nie ma, zgłoszenie poszło do suportu.
Jak komuś odpiszą dajcie znać
Mi dziś szybkie generał pojawił się w przygodzie po 30 minutach i 2 relogach...
Dodam to tego jeszcze problem z "odzyskiwaniem" generała po przegranej bitwie. Po wykonaniu bloku, w którym jeden z generałów został pokonany wyszedłem z przygody. Po dwóch godzinach wróciłem, aby sprawdzić ile się będzie regenerował. Czas 3h 40min trochę mnie zaskoczył.
Ta sama sytuacja u mnie, generałowie wysłani do przygody potrafią zniknąć na kilka godzin. W moim przypadku na szczęście ostatecznie są no ale czasu trochę się przez to traci. Dodatkowo często przy próbie wejścia do przygody w której generał "zaginął" zrywa połączenie.
A czy ty wiesz, Dijkstra, że mieć milion i nie mieć miliona to razem dwa miliony?