Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 121

Wątek: Znikający generalowie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    2h?? mi juz 18h nie wraca i pewnie póki sie support nie zajmie to nie wroci czyli 1-2tyg

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez pierdunek Zobacz posta
    Moje wojsko nie powrócilo w ogóle Weteran plus zwykli generalowie z wojskiem lacznie 650 żołnierzy i to juz to juz ponad 10 godzin pisalem do suportu i Cisza szkoda mi tylko tych klejnotów ktore poszły na weterana moze ktoś wie co dalej ??
    Albo pieniędzy A skoro poszła kasa, to muszą oddać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja juz czekam 2 godz, wysłalem 4 genków na przygode i jeszcze ich nie ma...relog nie pomaga..

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez kris289 Zobacz posta
    ja juz czekam 2 godz, wysłalem 4 genków na przygode i jeszcze ich nie ma...relog nie pomaga..
    Mam to samo jakby byli i szli to juz by 4x doszli...

Początkujący Osadnik Awatar makarena73
    Serwer
    Kolonia
    no i trzeba napisać pierwszego posta od razu krytyka 4 gienków zagineło 2 szybkich i 2 wolnych i na cholere tracić normalne kasę może tak ktoś łaskawie sprawdzi co jest grane i napiszę coś na ten temat człowiek chce tu sobie trochę miło czas na przygodzie spędzić
    Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 15.02.2013 o 19:58 Powód: Usunięcie treści niezgodnej z regulaminem

Osadnik Awatar WaszkoG
    Serwer
    Kolonia
    mi zaginelo 6 generalow z armia, jak po konserwacji sie nie pojawia to bedzie zle...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    moi generałowie i weteran również zaginęli w akcji, ale myślę że po konserwacji się pojawią i będę mogla kontynuować przygodę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Widzę że jak na swojego generała czekam godzinę wcale nie jestem w takiej złej sytuacji jak co niektórzy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    dalej czekam na powrót weterana :/ ponad 2h

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Czekam na Żniwiarza 8 godzin. Był nawet moment że rozbijał się już na mojej wyspie a gdy już osiągnęło 1% przy zerze się rozpłynął. Support jak zwykle odpowiada typowo:
    Uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.

Strona 2 z 13 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów