2h?? mi juz 18h nie wraca i pewnie póki sie support nie zajmie to nie wroci czyli 1-2tyg
2h?? mi juz 18h nie wraca i pewnie póki sie support nie zajmie to nie wroci czyli 1-2tyg
ja juz czekam 2 godz, wysłalem 4 genków na przygode i jeszcze ich nie ma...relog nie pomaga..
no i trzeba napisać pierwszego posta od razu krytyka 4 gienków zagineło 2 szybkich i 2 wolnych i na cholere tracić normalne kasę może tak ktoś łaskawie sprawdzi co jest grane i napiszę coś na ten temat człowiek chce tu sobie trochę miło czas na przygodzie spędzić
Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 15.02.2013 o 19:58 Powód: Usunięcie treści niezgodnej z regulaminem
mi zaginelo 6 generalow z armia, jak po konserwacji sie nie pojawia to bedzie zle...
moi generałowie i weteran również zaginęli w akcji, ale myślę że po konserwacji się pojawią i będę mogla kontynuować przygodę![]()
Widzę że jak na swojego generała czekam godzinę wcale nie jestem w takiej złej sytuacji jak co niektórzy![]()
dalej czekam na powrót weterana :/ ponad 2h
Czekam na Żniwiarza 8 godzin. Był nawet moment że rozbijał się już na mojej wyspie a gdy już osiągnęło 1% przy zerze się rozpłynął. Support jak zwykle odpowiada typowo:
Uprzejmie informuję, iż Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Odpowiedź na nie zostanie udzielona najszybciej, jak jest to tylko możliwe. Ze względu na dużą ilość zgłoszeń jakie wpłynęły do nas w ostatnim czasie, może oznaczać to dłuższe oczekiwanie na odpowiedź z naszej strony.