Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 121

Wątek: Znikający generalowie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No mi z supportu odpisali,i generała zwrócili po 14 dniach,ale niestety rekompensaty nie dali!

Odkrywca Awatar Gizmo09
    Serwer
    Kolonia
    Mi jak znikł gienek to napisali: "przepraszamy za problem", gienek wrócił następnego dnia z częścią wojska tylko, również brak rekompensaty. Przebolałem szybko odrobiłem wojsko i olałem temat
    Nie wiem czy coś sie zmienilo, ale gienkowi zdarza sie ze zamiast 30min, 45min podrozuja na przygode

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak mi znikł gienek i 200 rekrutów (zajmowali miejsce w populacji ale ich nigdzie nie było) nigdzie nie pisałem, tylko normalnie skończyłem przygodę. Po zakończeniu generał się pojawił i populacja wróciła do normy, tylko Rekrutów trzeba było szkolić od nowa. Jakby coś dalej było nie tak z populacją, to pewnie bym pisał do supportu, a tak to szkoda pisać z takim czymś i mieć (jak niektórzy) pretensje do całego świata.

Cytat Zamieszczone przez Gizmo09 Zobacz posta
    Nie wiem czy coś sie zmienilo, ale gienkowi zdarza sie ze zamiast 30min, 45min podrozuja na przygode
    Jak dobrze przykombinujesz to nawet i dłużej Wystarczy tuż po wysłaniu generała (gdy jeszcze zwija obóz) wejść na przygodę i tam chwilę posiedzieć. Dopiero jak wrócisz na wyspę główną i przejdziesz znów do przygody, zegar zacznie odliczać czas. Mi kiedyś przez takie coś generał szedł na przygodę koło 2h. Ale wystarczy poczekać aż generałowie pozwijają garnizony i znikną z menu gwiazdy, i wtedy wejść na przygodę. Tam już będą widoczni w gwieździe i czas będzie odpowiednio odliczany.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Zwolk ,twoja sytuacja jest trochę inna. Tutaj ludzie czekali co najmniej tydzień na generała.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    zwrocili 3 generalow po dwoch tygodniach
    ale niestety bez wyrowniania populacji 600 "duchow"

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Także dostałem generała z powrotem, czy mam duchy nie liczyłem, ale mój szedł na loota z 1 konnym, wiec nawet jak jest to większego problemu miał nie będe, ale ci co maja nagle zajęte połowe populacji mają wiekszy problem

Osadnik Awatar Tyiga
    Serwer
    Kolonia
    Jak dla mnie koszmarnie wkurzający jest kompletny brak zainteresowania. Oprócz automatycznego przyjęcia zgłoszenia mam ciszę w eterze, a dobijam do miesiąca bez generała i blokadą limitu populacji na prawie setkę osób.
    Piszę już prawie co drugi dzień do supportu i 0 odpowiedzi.
    Czwartym generałem nacieszyłam się może z tydzień - udziubałam raptem na doświadczonego klejnotów, wreszcie mogłam Banitów z blokami robić - to widać za dobrze mi było i zwykłego mi zeżarło. Pewnie się z doświadczonym nie dogadywał i dał dyla...

Jeszcze się okaże że to ja jestem winna - nie zadbałam o dobrą atmosferę między generałami. Szlag....

Osadnik Awatar Tyiga
    Serwer
    Kolonia
    Wrócił mój dziubasek malutki!! Po prostu wyskoczył z pisanki!!
    I nawet wojsko z nim wróciło!!
    Brakło 3 dni do miesięcznej bumelki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a moich 4 generałów wraz z wojem powrócili po blisko 5 miesiacach :P

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Abrarak Zobacz posta
    a moich 4 generałów wraz z wojem powrócili po blisko 5 miesiacach :P
    To chyba jakąś krucjatę zaliczyli Nawracać niewiernych Saracenów to ciężki i długotrwały kawałek chleba

Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów