Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem z logowanie, "Uruchamianie kolejki logowania"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problem z logowanie, "Uruchamianie kolejki logowania"

Witam,

Jestem przekonany że już miałem ten problem kiedyś i gdzieś znalazłem rozwiązanie, ale przeglądając forum nie widzę wątku.
    W każdym razie - na moim nowym laptopie z Win7 64bit próbuję się zalogować. Pierwsze plansze przechodzą i wisi na "Uruchamianie kolejki logowania".
    Na desktopie i z innych komputerów działa bezproblemowo. Przypuszczam że czegoś brakuje - czego?
    Czy może jest to inna kwestia (posprawdzałem firewalle i takie tam - wygląda że to nie to)?
    Sprawdzałem na Chromie i IE.
    Jakieś pomysły?
    Dzięki.

Pozdrawiam,
    Arek

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam to samo, na poprzedni problem support odpowiada
    (rozwiazuje od 4 grudnia i cisza) a teraz ten niebieski ekran po przejsciu kolejki logowania.

co konserwacja to lepiej znow cos spieprzyli

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    na dodatek zegegar na forum jest o godzine do przodu bo teraz jest 23:13, a nie 0:13

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    po 21ej było ok, a teraz wsadzili w to palce i nie działa

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czas na forum ustawiasz w swoim profilu, zauważ że nie każdy grający musi byc mieszkańcem Polski, tak wiec ustaw sobie strefę czasowa odpowiednią, ewentualnie czas letni / zimowy wchodzi w rachubę jeszcze, pokombinuj, aby czas z forum zgrał sie z twoim zegarkiem i po problemie.

A niebieski ekran spotkał mnie dziś z rana na Chrome, czyszczenie cache itp nie pomogło, wiec odpaliłem gre na IE i działa normalnie. Nie wiem czy może miec coś do rzeczy ze rano miałem aktualizacje Flasha.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wczoraj wieczorem faktycznie były pewne problemy z kolejką logowania na serwerze nr 1 i 5 - po wykryciu tego utrudnienia, technicy zrestartowali zawieszone procesy i sytuacja wróciła do normy.

Uprawnienia umieszczania postów