Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Problem z zadaniami po "konserwacji 14 lutego"...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam to samo co Gutek zróbcie coś z tym.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Wykonane Zadanie

Mam mały problem. Nie utrudnia on gry, ale na pewno jej nie ułatwia. Co 5min dowiaduję się, że ukończyłem zadanie, które robiłem tak dawno, że nie pamiętam kiedy. Dodatkowo kiedy klikam parę razy odbierz nagrodę to widzę:

Proszę o pomoc.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: przywódca.jpg, 
wyświetleń: 405, 
rozmiar: 96.3 KB, 
ID: 949.  

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mam to samo. jak parę razy nacisnę zakończ to leci tyle gwiazdek, że ekranu nie widzę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Zakład

Zrobiłam misje Zakład (Wiktor Podstępny) nie tracąc żołnierzy (robiłam elitarnymi, a koledzy wcale) - nie zostało to zaliczone, a straty ogromne. Co się dzieje?
    Ostatnio edytowane przez Ani26 ; 17.02.2013 o 09:19

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Przejrzyj opisane problemy na forum a zobaczysz że serwery gry się sypią i takie problemy to norma,na chwilę obecną trzeba się wstrzymać z robieniem przygód

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie pojawia się taki sam problem,zadania "Śmierć przywódcom" nie da się zakończyć i co jakiś czas po zamknięciu go wyskakuje na nowo :///////
    Druga sprawa która poruszył już Kwarol, zadanie "Więcej włości" jest nadal zablokowane z powodu lvl-a. (nick:Mopss)

Osadnik Awatar Nimphianey
    Serwer
    Czarci Gaj
    Widzę jedynym Waszym problemem jest niedziałająca gra i występujące w niej bugi. Myślicie, że Administracja to Bogowie, którzy za "machnięciem" różdżki potrafią wszystko ?! To ludzie, a każdemu człowiekowi nawet nie wiadomo jak mądremu zdarza się wpadka. Część z Was nie miało by pojęcia co zrobić z zaistniałym problemem. Więc przystopujcie i zainwestujcie w cierpliwość.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja mam ten sam problem co gracze powyżej. Szlag mnie trafia i nie powiem jeszcze co na początku cierpliwie klikalam "zakoncz" ale jak mi sie pojawia to co 5 minut to można szału dostać. Po drugie (zglaszalam ten problem 3 miesiace temu do supportu jak widać bez rezultatu, nie pokusili sie nawet na odpowiedz na maila) mam zadanie "wyzwól swoje włości", które dawno już zaliczyłam a jedno z cząstkowych nadal wisi (coś tam o podbiciu wyspy) pomimo tego, że wyspe podbilam wymordowałam wszystkich (tj. "więcej włości") nawet sie zadanie nie raczyło odblokować. Pomijam fakt przeskakiwania kanałów...WEZCIE SIE DO ROBOTY MOŻE I NAPRAWCIE TO!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Mam dokładnie to samo, a miało być naprawione 14.02

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przykładowo mam zadanie dnia polegające na przydzieleniu premi znajomemu i mimo że to robie zadanie nie znika z księgi zadań i nie dostaję żadnych nagród lub zadanie wydaj z magazynu określoną ilość narzędzi chociaż zielony pasek u dołu zadania jest pełny to przyciskając zakończ nic się nie dzieje na drugi jednak dzień zadanie znika z listy oczywiście bez nagrody za jego wykonanie za to ukończenie zadania z łukami pojawia się co kilka minut co staje się już męczące
    Pozdro
    Rychun

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów