Informowali trzeba tylko czytac a nie irytowac sie..swoją drogą mogli by wcześnie informować o tym ...partyzanckie zagranie
oni tez maja gdzieś Twoje kopalnie :Pmam gdzieś ich niespodzianki...jak mi sie kopalnie złota zburzą
Informowali trzeba tylko czytac a nie irytowac sie..swoją drogą mogli by wcześnie informować o tym ...partyzanckie zagranie
oni tez maja gdzieś Twoje kopalnie :Pmam gdzieś ich niespodzianki...jak mi sie kopalnie złota zburzą
Już 14:35 i nadal nie można się połączyć... Słowni to oni raczej nie są.... Długo będzie trzeba jeszcze czekać?
Czytajcie ze zrozumieniem .... ok 14:30
a nie o 14:30
czyli może potrwać dłużej, ale lepiej ponarzekać.
oni się raczej powinni cieszyć, że my narzekamy... bo to oznacza, ze kochamy tę grę i żyć bez niej nie potrafimy :P jak by to powiedziała moja siostrzenica "są tak słitaśni że lowujemy ich nad życie"
Happy Valentines Day ( dla tych którzy nie obchodzą go przed kompem )
***EDIT***
U mnie już działawystarczyło miłość im wyznać! Nie znałam tej metody :P
już wiem z dobrych źródeł przyczyna problemów jest zbiorowy pozew zon/dziewczyn/kobiet aby dziś w walentynki odciągnąć facetów od gry![]()
Trzeba się nauczyć kochać...ja najbardziej kocham: wyjałowione pola pszenicy, zawalone kopalnie, znikające buffy...po konserwacji oczywiścieW "normalną" noc, te wszystkie rzeczy z takimi zasobami, starczają jeszcze aż do południa...