Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Ciagle przeskakuje na global

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez str3ight Zobacz posta
    po co na sile pchac aktualizacje ktora jest dziurawa ?
    Chyba tylko BB zna odpowiedź :/ Ja się zastanawiam po co jest cały serwer testowy skoro znalezione tam błędy pchają do gry, już nie pierwszy raz zresztą.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jedynym na tą chwile zastępczym rozwiązaniem jest, że by nie przeskakiwał nam chat i można było normalnie pisać, musimy siedzieć u Kogoś na wyspie, sprawdzone działa, nie wiem jak jest jak sie wejdzie na przygodę ale mysle ze też będzie ok, pozdrowienia dla nerwuski ze słonecznego za patent

Odnośnie BB i ich powielanych błędnych błędów szkoda sie rozpisywać, żenada, szkoda bo coraz więcej dobrych graczy odchodzi z tej gry.....

pozdrawiam
    Mr_SOLAR

Osadnik Awatar ahoj_zeglarze
    Serwer
    Nowy Świat
    innym rozwiazaniem jest usuniecie kantoru handlowego :P

Ale to nie sa rozwiazania - tylko obchodzneie bledu!

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Mr_SOLAR Zobacz posta
    Jedynym na tą chwile zastępczym rozwiązaniem jest, że by nie przeskakiwał nam chat i można było normalnie pisać, musimy siedzieć u Kogoś na wyspie, sprawdzone działa, nie wiem jak jest jak sie wejdzie na przygodę ale mysle ze też będzie ok, pozdrowienia dla nerwuski ze słonecznego za patent

Odnośnie BB i ich powielanych błędnych błędów szkoda sie rozpisywać, żenada, szkoda bo coraz więcej dobrych graczy odchodzi z tej gry.....

pozdrawiam
    Mr_SOLAR
    Siedzenie na przygodzie też pomaga.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na chwilę obecną mogę napisać tylko tyle, że poprawka związana z "przeskakującymi zakładkami czatu" jest nadal opracowywana - wszystko wskazuje na to, że znaleziono już źródło problemu. Gdy pojawi się data wprowadzenia korekty, od razu o tym poinformuję.

Proszę o jeszcze trochę cierpliwości.

Początkujący Osadnik Awatar szym89
    Serwer
    Kolonia
    W tej chwili zakładki czatu nie przeskakują i nie są resetowane na przeglądarce Opera - jej użycie może to być tymczasowym rozwiazaniem problemu

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czyli rozumiem że szybko naprawa nie nastąpi.
    Przecież teraz nie da się normalnie grać. Chat średnio 3 razy na minute przeskakuje wiec co chwilę wiadomości lądują nie tam gdzie miały, w związku z tym muszę jeszcze raz pisać na swoim chacie i dodatkowo przepraszać na globalu. Siedzenie na przygodzie lub u znajomego na mapie też jest marnym rozwiązaniem, bo ani powiadomienia o wiadomościach nie przychodzą, ani handlu nadzorować nie można, ani kontrolować wyczerpania złóż.
    Fakt że o błędzie było wiadomo i mimo wszystko wprowadzono aktualizację świadczy o tym że producenci gry mają totalnie gdzieś swoich klientów dzięki którym dostają pensje.

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja wiem dlaczego studio BB ma w (pewnie będzie cenzura :P ) tą grę. Otóż jeszcze nie ma tego globalnie ale BB stworzyło nową grę on line - przeglądarkową ;] zapraszam na youtube - > anno online ;]

Jak to obejrzycie to wszystko wiadomo dlaczego ta gra się non stop sypie i nic z tym aż tak szybko nie robią ;]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    przeskakiwanie jest irytujące, tak samo jak fakt braku zakładki handel w trakcie przebywania na przygodzie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów