4 wiatry zaliczone:
statystyka : wydane około 1k monet + surowce z zadań + 500map = według mnie opłacalne tym bardziej ze dostaje sie też monety za zadania wykonane ( kolonia ChubbChubbs2012 46lvl
Nie pisz ze finansowanie gry nie daje satysfakcji , bo to ze wyszedm troche do przodu dzieki klejnotom , pozwolilo mi pomagac innym i dalo wieksza satysfakcje z gry niz Tobie dorabianie sie powoli. Tez gram dla przyjemnosci , ale nie chcialbym czekac jak wielu graczy na ewent wielkanocny , czy tez kupowac kody od graczy narazajac sie tym samym na permanenta tylko dlatego ze potrzebny jest weteran . Jedyne co mi zabija satysfakcje tej grze to niestety nuda , brak nowych przygod , eventy jak koniec swiata , czy nawet ten . Mam jeszcze nadzieje ze Wielkanocny nie okaze sie tez niewypalem .
Mi nie daje satysfakcji wywalanie kasy w błoto. Poza tym wole dojść do czegoś niż dojechaći mam głęboko gdzieś czy ktoś będzie te gre finansował
Ja się obecnie nie nudze, a jak zaczne to znajde sobie ciekawe zajęcie.
Ostatnio edytowane przez Podkołdernik ; 20.02.2013 o 15:02
Granit w Azylu za 7-ym razem!
Wykonane, nieco fartem ale azyl za 3 razem a Starzy Przyjaciele za 1. Czekamy na innych. W klanie kilka osób jeszcze da rade bo są na 8-9 zadaniu. Starzy Przyjaciele raczej prosta. Trzeba mieć niefart żeby tam granitu nie dostać.
mam pytanie, czy w zadaniu 9 wytrenuj 500 WL mozna ich wytrenowac wczesniej i miec ich w koszarach?
dzieki
jakie jest 10 zadanie dla 34 levelu