Strona 30 z 58 PierwszyPierwszy ... 20 28 29 30 31 32 40 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 578

Wątek: zadanie - cztery wiatry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    NOWOŚĆ: ZADANIA KRYZYSOWE
    "Pierwszy cykl zadań kryzysowych nazwano "Cztery wiatry".
    • Cykl zadań kryzysowych zostanie uaktywniony po konserwacji, będzie on aktywny przez 2 tygodnie (do konserwacji).
    • Cykl został przygotowany dla następujących przedziałów poziomowych: 16-25, 26-35, 36-45, 46-50.
    • Cykl "Cztery wiatry" zawiera zadanie główne oraz 10 misji dodatkowych.
    • Nagrody za zadania dodatkowe.
    • Ciekawa nagroda za ukończenie zadania głównego."

Mam pytanie do tego podpunktu:
    • Cykl został przygotowany dla następujących przedziałów poziomowych: 16-25, 26-35, 36-45, 46-50.

Jeśli zmieni Mi się lv np: z 45 na 46 podczas wykonywania "Czterech Wiatrów" jak to wpłynie na zadanie: czy zostanie zrestartowane i zaczęte od początku z przedziału 46+ czy będę mógł kontynuować zadania z 45 lv.
    Może komuś gdzieś udało się czytać na ten temat ?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    level 26-35
    zadanie 9-te
    Kup przynajmniej 500 złotych monet(można w gildii pożyczyć na moment), wytrenuj w koszarach 360 ochotników(zalicza tych co są na stanie)
    nagroda 200 napitku

mktiger
    dwa zadania z przygodą na trafienie granitu - wiekszej bzdury juz sie chyba nie dalo wymyslic, poza tym w przedziale 36-45 produkcja 500WŁ ???? pytam sie po co, jaki ma cel to zadanie, szczegolnie ze wiekszosc juz ma kusznikow
    wspomne tez o tym ze przez ogromne lagi bloki na przygodach to cuda, wejscie na przygode to łut szczescia, po wyjsciu jak mnie wywalilo z serwera to juz 2h nie moge wejsc - jak mam sie przygotowac do kolejnego zadania??

Cytat Zamieszczone przez xpav Zobacz posta
    A gdzie jest napisane ze każdy musi zrobić zadanie „Cztery wiatry”,chcesz i opłaca ci się to rób,nie chcesz i nie opłaca ci się nie rób:P
    to nie o to chodzi czy sie oplaca czy nie, jak sie pojawily zadania to nie wiedziałes co bedzie dalej, na poczatku wydawaly sie w miare latwe, ilosc surowcow do oddania do przełknięcia, tu chodzi raczej o odpowiednie dobranie zadań, bo może byc tak że się nie wiem jak bedziesz starał a nie zrobisz
    Ostatnio edytowane przez mktiger ; 17.02.2013 o 23:17

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    @avatarek nie zmieni. cały cykl jest przydzielany raz i skoro został ci przydzielony z danego poziomu to na danym poziomie będzie do końca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez mktiger Zobacz posta
    to nie o to chodzi czy sie oplaca czy nie, jak sie pojawily zadania to nie wiedziałes co bedzie dalej, na poczatku wydawaly sie w miare latwe, ilosc surowcow do oddania do przełknięcia, tu chodzi raczej o odpowiednie dobranie zadań, bo może byc tak że się nie wiem jak bedziesz starał a nie zrobisz

Wiedz jedno,nigdy nie zadowolimy wszystkich graczy ,jednym co damy inni będą marudzić i na odwrót

mktiger
    Cytat Zamieszczone przez xpav Zobacz posta
    Wiedz jedno,nigdy nie zadowolimy wszystkich graczy ,jednym co damy inni będą marudzić i na odwrót
    ale ty wyraznie nie rozumiesz co ja mam na mysli, bo twoja odpowiedz na ma nawiazania do mojej
    zadania sa nastawione na losowosc, 22% nie oznacza ze za 4 czy 5 razem dostaniesz granit, do tego jest ograniczony czas na wykonanie,czyli szansa na ukonczenie nie zalezy od stopnia zaangażowania gracza
    wątpie zeby ktokolwiek byl zadowolony z tego typu zadań

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    level 16-25 update:

9. niewielka odmiana:

nagroda: 100 szt napitku

a) kup przynajmniej 200 szt monet
    b) zaciągnij do armii 240 rekrutów

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kule bele, trzy razy Azyl zrobiłem i zero granitu, ja się poddaję, weźcie sobie ten młyn...

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Wrzuciłem ankietę odnośnie azylu bandytów
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...erech-wiatrach

jeśli ktoś jest zainteresowany niech głosuje. MOŻĘ to coś da

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Co do Azylu, rozumiałbym to zadanie, gdyby nie było 2-tygodniowego limitu czasowego. Z limitem, to rzeczywiście czysta loteria i groteska. O Starych Przyjaciołach nie wspomnę, bo to chyba Grzegorz Halama wpadł do biura, rzucił ten pomysł i z rechotem wyszedł.

Strona 30 z 58 PierwszyPierwszy ... 20 28 29 30 31 32 40 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów