Znajdź 600 szt granitu podczas przygody "Azyl bandytów". Nieźle przygoda dostępna za fragmenty mapy, a do tego można nie trafić na granit, a przejście jej 2 czy 3 razy pod rząd prawie nie do wykonania![]()
Znajdź 600 szt granitu podczas przygody "Azyl bandytów". Nieźle przygoda dostępna za fragmenty mapy, a do tego można nie trafić na granit, a przejście jej 2 czy 3 razy pod rząd prawie nie do wykonania![]()
Jak widać, żeby dostać młyn/silos i 500 klejów niezbędne jest odwiedzenie kupca hahaha
Szkoda, że zadanie nie opierają się na surowcach tylko, tylko na jakiś śmiesznych jeszcze przygodach gdzie szczęście się liczy co dropa. Można dwa tygodnie jak u mnie i bez granitu być, choć 2-3 przygody dziennie się robi
Ja mam problem z 3 zadaniem dla 46-50. nie zalicza mi rzuconych koszyków. Czy ktoś też miał problemy z tym zadaniem?
Według mnie zadanie fajne z jednym wyjątkiem: uzyskanie ileś tam set surowca (głównie granitu) z przygody, gdzie jest to losowe, to nie żadne zadanie, ale loteria. Co z tego, ze zrobię przygodę nawet 100 razy jak ani raz mogę nie wylosować surowca. A już największą bzdurą jest uzyskanie tego surowca (w drodze losowania) z przygody którą trzeba kupić za ileś tam set map. Skoro ma to być zadanie z przygodą to niech będzie zadanie, a nie loteria. Rozumiem wysłać odkrywcę aby znalazł surowiec, zrobić przygodę przy jakichś tam minimalnych stratach. Ale zrób przygodę (zadanie) i zdobądź z niej surowiec (loteria niezależna od gracza) to jedna wielka bzdura. Więc przy azylu sobie odpuszczę. Nie wydam kilkuset map na przygodę do zadania skoro nawet jak ją zrobię to i tak jeszcze muszę wylosować granit (33,3%).
Nie wiem kto wymyśla takie bezsensowne "zadania", ale powinien iść do pasmanterii, kupić metr gumy i strzelić sobie w głowę zamiast wymyślać takie coś. To może takie zadanie:
Koło Fortuny: Wydaj 200 map i zakręć kołem. Jeśli wylosujesz 600 granitu zadanie zostanie zaliczone. Szansa wynosi 20%.
Pomijam już błędy w tłumaczeniu zadań (z wysyłaniem odkrywców na poszukiwania na których nie mogą znaleźć danej rzeczy :]).
Ostatnio edytowane przez rolnik35 ; 16.02.2013 o 12:56
potwierdzam, tez mam problemy z zaliczeniem rzuconych koszykow, czekam juz 2 dzien ...
zadanie 8 lvl50:
- wystaw 250 osadników //produkcja z domu władyki lub szkoły
- miej w posiadaniu 3800 szt. mieczy ze stali
nagroda 400 chleba