BB_xaar bardzo proszę o sprawdzenie w systemie stanu zadania "Cztery Wiatry" u gracza Yvonne_M.
I może jakiś komentarz co dalej będzie z tym zadaniem u osób które go nie mają a chciały by je zrobić.
uważam, że zadania z losowanym droopem potrzebnym do zaliczenia są nie sprawiedliwe.
Ostatnio edytowane przez gomadede ; 18.02.2013 o 08:14
6 Zadanie - wydaj 10000 wedliny i wyszkol 200 kusznikow
zaliczy mi tych co mam 250 kuszników czy trzeba robić dodatkowych?
powinno ci zaliczyć tych kuszników których już masz
Przez te 2 zadania z przygodami większość rezygnuje, losowość to porażka. Co niektórzy już z granitem na początku mieli problem
Ja tylko zboczyłem zadania, myślę fajna inicjatywa, ale pierwsze udało mi sie wykonać po 4 dniach (odkrywca-granit), do tej pory większość zadan było juz znanych, czyli dla osób ktore nie maja budynków mistrzowskich to wydatek 10k granitu, to był kolejny powód do rezygnacji z nich, przygody czarni i matczyna to nie problem zrobic, ale Atak z Zaskoczenia, dla wielu był nielada zaskoczeniem, przygoda praktycznie niedostępna, i jak zawsze ten granit ;-)
właśnie kończe azyl jeśli nie trafie granitu to odpuszczam![]()
Narzekania na losowość i wysokie koszty, nie mają nic wspólnego z racjonalną oceną zabawy.
Moim zdaniem, największym problemem jest ustalenie przedziału 36-45. Ja aktualnie mam 45 i bawię się bezproblemowo, ale osoby w gildii z lvl 36, 37 mają po prostu problem. Dla nich te zadania to wyzwania na granicy możliwości, albo i poza tą granicą. I tu sugestia żeby w przyszłości przedostatni przedział był 40-45.