Nie wszystkie, MODZIE z tego wynika że ŻADNE. 97% ma problemy z zadaniem taktyk, ochotnik i jeszcze jednym - żadne z tych 3 nie zostało naprawione więc moim zdaniem NIC NIE ZOSTAŁO NAPRAWIONE i weź do wbij do swojej pamięci.
Nie wszystkie, MODZIE z tego wynika że ŻADNE. 97% ma problemy z zadaniem taktyk, ochotnik i jeszcze jednym - żadne z tych 3 nie zostało naprawione więc moim zdaniem NIC NIE ZOSTAŁO NAPRAWIONE i weź do wbij do swojej pamięci.
Wg mnie zniesiono jedynie limit levelu i to wszystko. Jak zadanie po tym dało się zrobić to oki. I na końcu wyszło, że bardziej pracowano nad zadaniami cztery wiatry niż zaległymi zadaniami. Po drugie zostało zepsute poruszanie się generałów po obszarze działania obozów. Bo przyspieszenie tylko tam działa. Pewnie modyfikacja pułapek spowodowała, że zostało popsute coś innego.
Nie wiem czy to prawda, ale podobno zadania te można wykonać robiąc przygodę z ewentu końca świata (nadal jest dostępna u kupca).
Jako kolejny poszkodowany pragnę dołączyć do grona pozostałych poszkodowanych, by przeżywając w grupie swoje poszkodowanie, poczuć się odrobinę mniej poszkodowany. :P
Widzę, że skala jest dużaZastanawia mnie jednak, dlaczego nie ma chociaż jakiejś konkretnej informacji...wiemy, że jest źle, działamy-będziemy działać w temacie..
kiedy zostanie naprawione, bo to męczy.
Oj ja też mam problem z zaliczeniem zadania Taktyk ......i najgorsze jest to, że po tylu konserwacjach nic z tym faktem nie zrobiono ...może w końcu się doczekamy by mogło to nam w jakiś sposób zaliczyć ;( ... bo przydałaby się nagroda za te zadanie..
Hejkaja też mam problem z "taktykiem" ale jeszcze fajniejszy efekt mam z zadaniem "śmierć przywódcom", którego wcale nie widzę w księdze zadań a co jakiś czas objawia mi się jako wykonane zadanie. Kiedy próbuję zakończyć zadanie to nagroda (w tym przypadku punkty doświadczenia) "generują się" całą serią i nic z tym nie można zrobić.
![]()
Mam dokladnie ten sam co askrzat , mianowicie pojawia mi sie komunikat wyk zadania pt "śmierć przywodca" oraz zalega mi zadanie wiecej włości . . .