Już wczoraj było wiadomo, że taki problem występuje. Proponuję czytać informacje ze strony głównej.
Litości, PRZYNAJMNIEJ.Bynajmniej na razie
Już wczoraj było wiadomo, że taki problem występuje. Proponuję czytać informacje ze strony głównej.
Litości, PRZYNAJMNIEJ.Bynajmniej na razie
No tak problem znikającej zakładki jest znany po zmianie strefy ale zakładki same przeskakują od tak sobie nawet siędząc na swojej wyspie a tym nic nie było
do tego dochodzi resetujące się zadanie i teraz juz wszystko sie resetuje
Takiego problemu nie widziałem rano, ale prawdę mówiąc nie miałem zbyt dużo czasu (tylko postawienie padniętych pól/kopalni.
mnie tez przerzuca na globa1 nie mozna pisac
Zakładka co chwilę się resetuje - znika na moment potem się pojawia, oczywiście pusta. Wchodząc na przygodę zakładka znika. BUBEL ot co.
mam to samo - cały czas włącza mi się global-1 - można zwariować.
Po dodatkowej konserwacji problem nie ustapil wciaz nie mozna pisac na zadnym czacie oprocz globala!
Tak jak pisałem już w innym temacie: poprawka związana z czatem (znikający "Handel" oraz przeskakiwanie zakładek) jest nadal opracowywana. Wygląda na to, że udało się odnaleźć źródło problemu. Gdy pojawi się data wprowadzenia korekty, dam znać.
Proszę o jeszcze trochę cierpliwości.
Proponuję w miedzyczasie do wprowadzenia łatki przesiąść się na przeglądarkę Opera - tam problem nie występuje.