Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Problem z zadaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Problem z zadaniem

http://img688.imageshack.us/img688/964/1setler.jpg

http://img545.imageshack.us/img545/306/2setler.jpg

W skrócie jeśli uśpię tartak to zalicza mi jedną część zadania ale drugiej nie. Jeśli natomiast włączę tartak to zalicza mi drugą część zadania a pierwsza jest anulowana.
    Jak przejść to zadanie?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    uśpij jeden tartak, obudź reszte, 0/12 h zalicza jak masz produkcje minimum 0 w liczydle, zobacz czy zaliczy deski, najprosciej jak poprosisz kogoś o rzucenie półmisków na drwali i leśników i 2 tartaki ( 3 na tych drwali to za dużo), i masz zaliczone od ręki

na pewno ktoś sie ofiaruje, jakby sie dało sama bym ci to zrobiła bo często pomagam w tym zadaniu

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W tych zadaniach "zjadło" słowo przynajmniej. Masz mieć produkcję nie mniejszą niż wskazaną w zadaniu, czyli wytwarzać więcej niż zużywasz. Pomaga dobudowanie nowych budynków, ulepszenie obecnie istniejących, rzucenie premii lub zatrzymanie budynków zużywających surowce z zadania. Takich zadań jest kilka i mają nauczyć zarządzania gospodarką w taki sposób, aby wyspa była samowystarczalna

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    co się dzieje że zadania oczekujące są wykonane a mi ich nie zalicza??jak to zmienić?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez szejko1994 Zobacz posta
    co się dzieje że zadania oczekujące są wykonane a mi ich nie zalicza??jak to zmienić?
    Niestety- "oczekujące" oznacza że czekają aż zrobisz podstawowe - dopiero wtedy można je wykonać i zaliczyć.

Uprawnienia umieszczania postów