Zobacz wyniki ankiety: Czy to jest doskonały pomysł?

Głosujących
18. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Znakomity! Jestem stanowczo za.

6 33.33%
  • Jestem za. Trochę się waham.

1 5.56%
  • Jestem przeciw. Trochę się waham.

3 16.67%
  • Nigdy! Jestem stanowczo przeciw!

8 44.44%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Nowe złoża, budynki

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Nowe złoża, budynki

Witam,

W trakcie gry, klikając na menu budowli (dział "Budynki mistrzowskie") i geologa, myślałem, że coś tu brakuje. To właśnie dlatego piszę ten temat.

Mam parę pomysłów.

Jeden z nich to możliwość zbudowania:

-Chaty leśnika (egzotyczne) [koszt: 120x deski z drewna liściastego, 100x marmur, wymagany poziom: 31];
    -Chaty drwala (egzotyczne) [koszt: 300x deski z drewna liściastego, 200x marmur, wymagany poziom: 31];
    -Kopalni tytanu [koszt: 250x deski z egzotycznego drewna, 100x granit, wymagany poziom: 32 (może się nie pokrywać z wym. poziomem Piecu do wytopu tytanu)].

Kolejny to wprowadzenie jednostek (przy wyświetleniu Chaty leśnika (egzotyczne) i/lub Chaty drwala (egzotyczne)) "x Drewno z egzotycznego drzewa".

Trzeci pomysł to wprowadzenie u geologa poleceń:

-"Znajdź złoże granitu" (wymagany poziom: 31, czas szukania: 20 minut, max. ilość jednostek: 250 sztuk);
    -"Znajdź złoże tytanu" (wymagany poziom: 32 (może się nie pokrywać z wym. poz. Kop. tytanu i Piecu do wytopu tytanu), czas szukania: 5 godzin, max. ilość jednostek: 200 sztuk).

To są wszystkie pomysły. Dziękuję.
    Ostatnio edytowane przez opona94 ; 13.02.2013 o 18:31

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    egzotyczne surowce; drewno, saletra, tytan, granit maja byc w innych strefach, wyspach gdzie maja byc toczone walki pvp. Wiec twój pomysł raczej nigdy nie będzie zrealizowany ani wzięty pod uwage, bo sa juz odnośnie tych zasobów inne plany.

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Była swego czasu wersja gry, która teoretycznie pozwalała wysłać geologa na poszukiwanie granitu od 52lvl, (max poziom w grze 50 :P ) najprawdopodobniej w planach od tego poziomu był również leśnik egzotyczny. Ta wersja gry została usunięta i raczej szybko bb do niej nie wróci.
    Na chwilę obecną głównym źródłem surowców mistrzowskich są przygody i handel i mi z tym dobrze

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zorro Zobacz posta
    Była swego czasu wersja gry, która teoretycznie pozwalała wysłać geologa na poszukiwanie granitu od 52lvl, (max poziom w grze 50 :P )
    Wlasnie o to w niej chodzilo, zeby uniemozliwic szukanie, wiec ustawiono wymagany level na wyzszy niz mozna zdobyc. Pare miesiecy wczesniej szukanie tych zloz wymagalo nizszego poziomu, ale nadal takiego, zeby byl wyzszy niz maksymalny osiagalny.

W koncu ktos poszedl po rozum do glowy i po 2 latach opcje usunal, a wprowadza ja wtedy kiedy bedzie miala pokrycie w zlozach i kopalniach.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Uprawnienia umieszczania postów