Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Pytanie do "uczynnego" moderatora

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Pytanie do "uczynnego" moderatora

Witam, 24.01.2013 o 18:35 otworzyłem nowy wątek odnośnie Pożyczek na Naszym serwerze Nowa Ziemia,

http://forum.thesettlersonline.pl/th...a-od-r%C4%99ki

Pytanie niosę do osoby która przeniosła "aktywny" temat do Archiwum, bez jakiegokolwiek uprzedzenia mnie o tym. Z całym szacunkiem, ale czy złamałem jakiś podpunkt w regulaminie? czy może drażniły go aż dwa wątki w dziale tego serwera? Proszę o konkretną odpowiedź z jakiej racji straciłem swój temat?

Mamy 08-02-2013 o ile się orientuje i z tego co jeszcze zapamiętałem z poziomu podstawówki, od dnia dzisiejszego odejmując 21 dni
    nie wychodzi data którą wyżej napisałem, dlaczego 21?

1. Tematy nieaktywne przez 21 dni będą zamykane i przenoszone do archiwum (wyjątek stanowi "Chat fun" oraz inne tematy oznaczone jako "przyklejone").

Także reasumując proszę raz jeszcze o odpowiedź z uzasadnieniem szanownego moderatora

Pozdrawiam

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dlaczego nie było informacji:
    Zasady ogólne §4 Inne pkt 6:
    Moderatorzy i administratorzy zastrzegają sobie prawo modyfikowania oficjalnych forów i/lub pokojów czatu w dowolnym czasie, według ich uznania i bez uprzedniego powiadomienia.
    Dlaczego wcześniej niż 21 dni:
    Regulamin działu został napisany w czerwcu tamtego roku, od tamtego czasu obsługa forum się zmieniła i zmieniły się pewne schematy działania, czas został skrócony do 14 dni.

Jednak zgodnie z zasadą, że ogólnie przyjęte zasady (patrz wyżej) są nadrzędne do regulaminów działów wszystko zostało wykonane prawidłowo, jednak na prośbę temat zostaje przywrócony.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów