Proponuję wprowadzić hurtową sprzedaż przedmiotów i przygód.
Dlaczego mając 5 szt. Banitów przykładowo, muszę sprzedawać po 1 sztuce?
Suwak na 4 oferty jest zablokowany.
TAK
NIE
Proponuję wprowadzić hurtową sprzedaż przedmiotów i przygód.
Dlaczego mając 5 szt. Banitów przykładowo, muszę sprzedawać po 1 sztuce?
Suwak na 4 oferty jest zablokowany.
Ostatnio edytowane przez lolaebola ; 08.02.2013 o 15:40
Jeżeli ktoś kliknął NIE w ankiecie, proszę napisać dlaczego.
Nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego nie.
Trzeba było zrobić ankietę publiczna to bys wiedział kto głosował na nie, a mi ten pomysł sie podoba.
"Dzieci Sawanny" mam już chyba 9. Szkoda mi slotu, żeby to sprzedawać po jednym.
ustal jakąchcesz cenę i wystawiaj ogłoszenia na global-7. jak się znajdą chętni to na szybko zrobisz handel, albo nawet oni ustawią, po uzgodnionej cenie i po sprawie
Niby tak, ale nie jest to aż tak wygodne.
Wolę wystawić 4 przygody jednocześnie na noc i rano zobaczyć, czy się sprzedały :-)
ja jestem za TAK - na pewno by się przydało - nawet dla premi czy też taki lubczyk albo ulepszony zaciąg - też czasem po dwa sprzedaję - choć najczęściejrobię to przez handel ze znajomymi - to takie przedmiony dodatkowe więc na kantor raczej nie wysyłam - szybciej schodzą jak ktoś jest zainteresowany..
+A+M+D+G+
jak najbardziej jestem za,
można kupić cztery przygody za surowce w jednym slocie, więc powinna być możliwość wystawienia w jednym slocie 4x tą samą przygodę,
i nie każdy ma zawsze czas by siedzieć na g7 i handlować tam...
też jestem za, mam gwiazdę zawaloną przygodami, a taka opcja znacznie ułatwiłaby mi ich sprzedanie![]()
W ogóle nawet rezydki i wszystkie przedmioty dekoracyjne i budowlane powinny mieć możliwość wstawienia po kilka, nie tylko przygody, bo suwak za klej można powiększyć o ponad te standardowe 4szt