Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Problem z włączeniem gry

Początkujący Osadnik Awatar Nick400
    Serwer
    Nowy Świat

Problem z włączeniem gry

Mam problem otóż gdy sie zaloguje na the settlers wszystko ładnie działa klikam graj one się ładują gdy wyskakuje mi takie coś ,,połączenie zostało zerwane prosimy wybrać ok aby odświeżyć połączenie pisałem już do support ale nie odpisują nie wiem o co chodzi prosze pomóżcie !!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    czy zawsze po konserwacji będą problemy z zalogowaniem się na grę, przecież to już przechodzi wszelkie pojęcie

Początkujący Osadnik Awatar Nick400
    Serwer
    Nowy Świat
    ale ja to mam od wczoraj bo mogłem się zalogować wszystko chodziło tylko nie chciało mnie połączyć z serwerem rozmów wyłączyłem komputer bo zwykle go usypiam żeby mi się szybko włączał to go wyłączyłem i od wczoraj to mam nie wiem czy to u mnie coś w kompie czy u nich ?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Proponuję wyczyścić cache przeglądarki, też co jakiś czas mam ten problem i jeszcze się nie zdarzyło żeby nie pomogło.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a ile razy można czyścić ciasteczka ?? co ??? i co z moją rozpoczętą przygodą ???? support zwróci mi straty ??? szlag mnie trafia, nic nie dbają o graczy, nic

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka_73 Zobacz posta
    a ile razy można czyścić ciasteczka ??
    Tyle ile będzie trzeba. Usuwanie ciasteczek i czyszczenie cache przeglądarki leży po stronie użytkownika, serwer za Ciebie tego nie zrobi.

michalc1976
    i co z moją rozpoczętą przygodą ????
    Podczas konserwy czas w przygodzie jest zatrzymywany.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mój ccleaner nie ma już co czyścić i nie chrzańcie że to z mojej strony jest problem,bo to jest co tydzień po każdej konserwacji
    a czas na przygodzie się zatrzymuje tylko na konserwację a nie na późniejszy problem z wbiciem się do gry

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a ile razy można czyścić ciasteczka ?? co ??? i co z moją rozpoczętą przygodą ???? support zwróci mi straty ??? szlag mnie trafia, nic nie dbają o graczy, nic
    A ile razy można sprzątać mieszkanie? Komputer też wymaga pewnych prac konserwacyjnych. Jeżeli użytkownik je zaniedbuje, to pretensje do supportu są co najmniej nie na miejscu. Czyszczenie cache przeglądarki, to jest jakieś pół minuty, więc nawet jakbym musiał robić to codziennie, to nie jest to wielki problem (u mnie taka potrzeba zdarza się może raz na tydzień - i wcale nie jest to związane z przerwą konserwacyjną, bo dzisiaj rano zaraz po 6 zalogowałem się bez problemu).

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    mój ccleaner nie ma już co czyścić i nie chrzańcie że to z mojej strony jest problem,bo to jest co tydzień po każdej konserwacji
    a czas na przygodzie się zatrzymuje tylko na konserwację a nie na późniejszy problem z wbiciem się do gry
    Gdyby to był problem wyłącznie po stronie serwera to osób mających problemy byłoby...troszkę więcej. A tu widzę, że mamy raptem dwie, i to z różnych serwerów. Na Forum coś dziś cisza, tak że pewnie (prawie) wszyscy siedzą w grze i nie mieli problemów z zalogowaniem.

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów