Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: PROBLEMY TECHNICZNE + pomocy - pilnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

PROBLEMY TECHNICZNE + pomocy - pilnie

[B]witam prosze o pomoc - problem zgalaszałe już 5 razy nikt mi nie odpowiedzial chcą mnie wyrzucić z gildii[B]
    Moim głównym problemem jest brak możliwości dodawania nowych osób do znajomych- poprostu jak wpisuję nazwę - zblokowany jest przycisk ok.
    Ponadto po mimo 2 kantorów handlowych i starzu w gildii ponad 24 h nie mogę wysyłać ofert - nie aktywny przycisk hanel- inni gracze do mnie mogą przesyłać swoje oferty a ja do nich nie. Handel przez wage odbywa się normalnie.
    dodatkowym probleme od pewnego czasu po mimo żę wykonałem zadanie, i je zamknołem ono wraca i pokazuje że musze je zamknąc dostaje surki nagrody i po kilku chwilach wraca czynność powtarzam po kilkanaście razy dziennie.

Może ktoś mi pomoże? robiłem wszystko kasowałem ciasteczka , zmieniałem przegladarki.... nawet przeinstalowywałem adobe nic nie pomogło
    martwi mnie brak kontaktu ze strony suba- i pomocy technicznej - bo w sumie to oni sa dla nas a nie my dla nich to dzieki nam ta gra funkcjonuje ....

możę ktos mi pomoże ?
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Robertooooo ; 06.02.2013 o 13:54

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ustaw właściwy czas i datę w komputerze.

Po wpisaniu nicku znajomego kliknij na jego nazwę w okienku niżej, pojawi się jego awatar i przycisk OK się uaktywni. Jeśli nie ma nicku w okienku niżej to znaczy ze osoba o takim nicku nie gra na Twoim serwerze

Niektóre osoby maja tak problem z tym zadaniem, trzeba czekać na naprawę ze strony BB.
    Ostatnio edytowane przez Kranderga ; 06.02.2013 o 14:05

Uprawnienia umieszczania postów