Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Problem z zadaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Problem z zadaniem

Brak Zadania dziennego:

Chodzi o zadanie oczekujace:

Przebudzenie smoka-
    -szlachecka eskorta
    -Wydaj 100 sztuk koni z magazynu- jest zielona kreska jako zaliczone
    -Przyznaj premie 10szt. budynkom znajomego, np. polmisek ryb [Dalem i nic sie nie dzieje probowalem u innego znajomego i nic]
    -Przyznaj premir 1szt. budynkom znajomego, np. Pozywna kanapke {Dalem i tak samo jak w pozycji wyzej nic sie nie dzieje]
    Ostatnio edytowane przez SpartuS75 ; 04.02.2013 o 16:09

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jeśli to jest zadanie oczekujące, to jak sama nazwa wskazuje - oczekuje aż ukończysz dzienne. I możesz przyznawać premie ile wlezie, i tak nie zaliczy dopóki zadanie będzie wisieć jako oczekujące.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Jeśli to jest zadanie oczekujące, to jak sama nazwa wskazuje - oczekuje aż ukończysz dzienne. I możesz przyznawać premie ile wlezie, i tak nie zaliczy dopóki zadanie będzie wisieć jako oczekujące.
    Jak juz kolego drogi pisalem nie mam zadnego zadania dziennego do zrobienia

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez SpartuS75 Zobacz posta
    Jak juz kolego drogi pisalem nie mam zadnego zadania dziennego do zrobienia

a nie jest to przypadkiem gildyjne?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Tak to jest zadanie gildyjne, ale pod zadanie dla mnie nie zamknie sie cale dopuki ja nie skoncze

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak już kolego drogi pisałem, nie zaliczy dopóki zadanie będzie wisieć jako oczekujące.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez SpartuS75 Zobacz posta
    Tak to jest zadanie gildyjne, ale pod zadanie dla mnie nie zamknie sie cale dopuki ja nie skoncze
    Otwierając panel Księga zadań (z wykrzyknikiem) możesz mieć:
    1)Zadania główne
    2)Zadania gildii- i tu masz jedno zadanie dla całej gildii (ma je wykonać ileś tam osób z gildii) i drugie które robisz ty
    3)Zadania dzienne tylko dla Ciebie ( z krzyżykiem bo możesz zrezygnować)- które pewnie zrobiłeś
    4)Zadania oczekujące dzienne tylko dla ciebie- jak nie zrobisz poprzedniego to też wisi
    5)Zadania oczekujące gildii -też dwa zadania czekające aż zostanie zrobione poprzednie dla całej gildii.Te zadania wiszą tylko jeden dzień
    U Ciebie powinno być :1);2) i 5) i jak już pisał zwolk jak dzienne gildii nie będzie zrobione to oczekujące (twoje) też nie będzie możliwe do zrobienie.
    Jeżeli dzienne (ogólne) gildii jest zrobione, to automatycznie oczekujące zostaje odblokowane.
    Ostatnio edytowane przez Scolopendra ; 04.02.2013 o 16:49 Powód: uzupełnienie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Po raz kolejny pisze:

Mam w zadaniach tylko to:

ZADANIE GLOWNE: nie zrobione w ilosci 3szt
    ZADANIE POBOCZNE: nie zrobione w ilosci 2szt.
    ZADANIE OCZEKUJACE: w ilosci 1 szt.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jeśli problem jest tylko u Ciebie, a reszta gildii ma OK, to spróbuj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i usunąć ciasteczka + relog.
    Jeśli to nie pomoże, albo problem jest na poziomie całej gildii, to screeny i zgłoszenie do supportu. A jak się Ci/wam nie chce, albo wątpicie w skuteczność zgłoszenia, to pozostaje czekać do 14.02 gdy wejdzie łatka mająca poprawiać błędy w części zadań.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Usunolem wsztkie ciasteczka i zrobilem relog jak pisales i nic dalej to samo

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów