Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Kościół

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    zolk zatrzymujesz produkcję a czas buffa mija. Po za tym nikt nie karze ci budować kościoła albo ulepszać do odpowiedniego lvl'a.
    Wszystko jest przemyślane.
    Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 04.02.2013 o 17:31

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    zwolk zatrzymujesz produkcję a czas buffa mija.
    I produkcja stoi zamiast zasuwać pełną parą tylko dlatego że Kościół wie lepiej co jest dla mnie dobre Prawie jak w realu

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    zwolk nadal opierasz się na zdaniach wyrwanych z kontekstu nie zwracając uwagi na to ze pełna wypowiedź prowadzi do logicznego sensu.

Osadnik Awatar Sir_Czacha
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Kamilossss Zobacz posta
    Może pojawi się któregoś dnia taki budynek. Można by było szkolić duchownych, którzy poprowadzą badania nad nowymi technologiami. Inny rozwiązaniem może być także wzywanie mieszkańców na mszę. Podczas jej dawali by datki, które trafiały by do nas. Ogólnie uważam, że tak budynek ozdobi nasze osady. Pomysł wzoruje na podstawie gry i rozwiązanie z Kościołem jej fajne Mam nadzieję, że nie potępiacie tego pomysłu. Pozdrawiam wszystkich graczy
    Pomysł raczej nieudany i moim zdaniem bezsens totalny. Monety są z mennicy, nasi poddani dla nas pracują i nie płacą podatków, bo sami im nie płacimy za pracę.
    Kamilossss - zróbmy tak, żeby piekarz wypiekł Ci chleb będzie żądał dziennej zapłaty (powiedzmy 10 monet) i z tego zapłaci Ci podatku VAT, CIT i PIT 60%. Oznacza to, że jesteś zarobiony 6 monet z podatku. Ale 4 monety lądują w kieszeni piekarza

zolk zatrzymujesz produkcję a czas buffa mija.
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    I produkcja stoi zamiast zasuwać pełną parą tylko dlatego że Kościół wie lepiej co jest dla mnie dobre Prawie jak w realu
    LUBIE TO

zwolk nadal opierasz się na zdaniach wyrwanych z kontekstu nie zwracając uwagi na to ze pełna wypowiedź prowadzi do logicznego sensu.
    Jeśli myślisz, że BUFFx2 na mennicy, dla której zakupiłem BUFFx4 (HotDog), który to BUFF kończy się o 3 w nocy (kiedy po prostu śpię) jest dobrym i logicznym rozwiązaniem to gratuluję
    Ostatnio edytowane przez Sir_Czacha ; 07.02.2013 o 13:09 Powód: literówki

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    Brak ankiety - temat zamykam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów