Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Panowie co robić??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Panowie co robić??

Witam

Mam spory problem z wykonaniem zadań w grze.A raczej brak możliwości ich wykonania.Konkretnie chodzi mi o:
    1.Ani ryb ani drobiu.Brak możliwości wykonania ostatniego zadania"Góra wędlin"-od poziomu 24
    2.Pierwsze jednostki uderzeniowe.Brak możliwości wykonania drugiego zadania"Konnica"-od poziomu 23
    3.Żołnierze.Brak możliwości wykonania drugiego zadania"Stalowe miecze"-od poziomu 27-29
    Dodam może że sam posiadam poziom w grze 31...
    Pamięć podręczna usunięta razem z ciasteczkami i dalej lipa:-(
    Pisałem do suportu z tydzień temu,ale i tu na odpowiedz można czekać w nieskończoność...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dantes jest to błąd gry który będzie w krótce rozwiązany. Poszukaj na forum, takich tematów jest pełno - choćby nawet z dzisiejszego dnia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mam ten sam problem i dostałem odpowiedź z supportu:

"Uprzejmie informuję, że problem związany z zadaniami których nie można odblokować ponieważ Gracz znajduje się na wyższym poziomie niż górna granica w zadaniu, jest już zgłoszony do działu technicznego.
    Niestety nie jest nam znany termin rozwiązania tego problemu.
    Bardzo przepraszamy za niedogodności oraz dziękujemy za wykazaną cierpliwość."

Pozostaje cierpliwie czekać. A denerwujące jest, że nie mogę tego zadania zakończyć. Aż się nie chce księgi zadań otwierać...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    14 lutego wejdzie poprawka i odblokują, poza tym nie tylko ty masz ten problem, spokojnie

Uprawnienia umieszczania postów