Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: błąd wiadomości

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

błąd wiadomości

witam,
    chciałem dziś zakupić klejnoty za 23zł po przez sms. napisalem wiadomosc, podkreslam ze tresc jak i numer byl okey, nacisnelem wyslij, chwila wczytywanie błąd(zasieg max). kase zjadło klejnotów brak. chcialem wysłac arkusz reklamacja ale jest nie czytelny jak dla mnie. pomocy...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To się raczej kwalifikuje pod błąd operatora. Przy zakupie przez sms dostajesz 2 wiadomości zwrotne. W tym wypadku sms od Ciebie nawet nie wyszedł- przynajmniej tak to wygląda z Twojego opisu - błąd wystąpił w chwili wysłania wiadomości? Także najpierw skontaktuj się ze swoim operatorem
    Ostatnio edytowane przez Riddick1500 ; 31.01.2013 o 21:33

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dzwoniłem do operatora, i oni potwierdzili ze wiadomość została jednak wysłana. Nadal nie dostałem żadnej odpowiedzi od klejnotów. ile można tak max czekac czasu na odp z kodem?

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    Support pracuje w godzinach 10-18 od Pon do Pt.
    Prawdopodobnie albo błąd przekazania wiadomości, albo gdzieś to źle utknęło.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    liczbył bym właśnie na taka wersje ze zostanie to rozwaizne bo 23zł poszlo w powietrze...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Janaszek91, z pewnością uda się wyjaśnić całą sytuację - jeśli informacja o problemie nie trafiła jeszcze do Supportu, bardzo proszę ją tam przesłać: Jak skontaktować się z Supportem?

Uprawnienia umieszczania postów