Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Uruchamianie budynków

Osadnik Awatar Radieth
    Serwer
    Nowa Ziemia

Uruchamianie budynków

Ja mam taką propozycję, żeby przy dawaniu premii na budynki, które są zatrzymane automatycznie się uruchamiały. Codzienne włączanie tych budynków to tylko strata czasu.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    tylko co z budynkami, co to gospodarz chciał zatrzymać na stałe, a kolega je uruchomi rzucając premie. Załóż ankietę, bo zaraz usuną

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Codzienne włączanie i wyłączanie pewnych budynków to dla mnie element strategii i planowania gospodarki.

Jakby mi ktoś podczas mojej nieobecności odblokował premią (nawet przez pomyłkę) np. kopalnię złota na 5 lvl ze znikomą ilością zasobów to bym się chyba lekko... uniósł. Szybko dodaj ankietę żebym mógł zagłosować na NIE.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nawet nie ma po co dodawać ankiety, po pierwszych dwóch komentarzach BB może spokojnie stwierdzić że pomysł nie zostanie przekazany dalej. Według mnie temat do zamknięcia.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Nawet nie ma po co dodawać ankiety, po pierwszych dwóch komentarzach BB może spokojnie stwierdzić że pomysł nie zostanie przekazany dalej. Według mnie temat do zamknięcia.
    Widzisz w tym wątku jakieś komentarze BB? Ja chyba jakiś filtr mam założony bo nie widzę.

btw: stawiaj przecinki tam, gdzie powinny stać.
    Ostatnio edytowane przez Jurek12345 ; 31.01.2013 o 02:49 Powód: przecinki

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    Brak ankiety. Temat zamykam.

Uprawnienia umieszczania postów