Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Premia Półmisek Ryb - BUG

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Premia Półmisek Ryb - BUG

Gdy szybko rozdaje się premie Półmisek ryb.
    Jest moment gdy premie znikają z Gwiazdy, ale budynki ich nie przyjmują !!
    Zgłaszałem to już kiedyś do suportu i miało pomóc "przeładowanie" gry, żeby premie wróciły do gwiazdy.
    Sprawdziłem dziś - nic to nie daje.

Szybko przyznawałem premie, od chyba 18 - zero reakcji - premie znikły, budynki bez premii. Przeładowałem grę, dalej brak premii w gwiazdce i nie ma premii na końcowych obiektach !

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Proponuje wolno i precyzyjnie przyznawac premie i nic ci nie zniknie.... w koncu to gra, rozrywka to gdzie sie spieszysz??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Proponuję zamknąć, grę to tylko w końcu gra, która wolno działa
    Po prostu zgłaszam gdzieś komuś, mam nadzieję przydatną informację związaną z nie całkiem poprawnym działaniem gry - rozumiem, że BETA i takie problemy mogą być.
    A sugestia, żeby wolniej grać ? No cóż ... jakoś no coments ?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak rozumieć stwierdzenie "Szybko przyznawałem premie"? Żeby rzucić kolejną premię, trzeba odczekać aż podświetlą się budynki, na które premię można w ogóle dać.

Ja też jestem za tym, żeby zwolnić Jak to mówią - spiesz się powoli. A gdzie się człowiek spieszy, tam...premie znikają

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez SEZ-X Zobacz posta
    Proponuję zamknąć, grę to tylko w końcu gra, która wolno działa
    Po prostu zgłaszam gdzieś komuś, mam nadzieję przydatną informację związaną z nie całkiem poprawnym działaniem gry - rozumiem, że BETA i takie problemy mogą być.
    A sugestia, żeby wolniej grać ? No cóż ... jakoś no coments ?
    Jak widac czytanie ze zrozumieniem jest Ci obce, nie napisałam że masz wolniej grac ale prezyzyjniej wykonywac czynności a nie bedziesz miał problemow...
    Mi gra dziala dobrze a i premie nie gina z gwiazdy. Nie odpowiadaja Ci sugestie innych to tu nie pisz

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Fleotria Zobacz posta
    Jak widac czytanie ze zrozumieniem jest Ci obce, nie napisałam że masz wolniej grac ale prezyzyjniej wykonywac czynności
    Jacy tu wszyscy mądrzy. A najbardziej rozwalają mnie goście którzy z tym zrozumieniem wyskakują. Twoja porada grać wolniej jest typu "nie jeżdzij samochodem nie bedziesz miał wypadku" Wrzucone premie znikaja i nie pojawiaja sie na budynkach. Wiec co ma piernik do wiatraka?? chcesz grac wolno? Gaj sobie wolno...ktos chce szybko..to powinien moc sobie grac szybko i premie znikac z gwiazdy nie powinny. Po to jest zabezpieczenie o ktorym zwolk pisał..nie da sie rzucic premi jak budynki nie sa podswietlone...a jak sa..to kazdy sobie moze rzucac z szybkoscią jaka chce i znikac z gwiazdy nie powinny. A Jak komuś premie z gwiazdy nie znikaja..to lepiej niech niczego nie sugeruje innym a w szczegolnosci czy i gdzie mają pisać.

Uprawnienia umieszczania postów