Zobacz wyniki ankiety: Pomysł podoba mi się

Głosujących
122. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

115 94.26%
  • Nie

5 4.10%
  • Nie mam zdania

2 1.64%
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Zadania Gildii

s3b3x

Zadania Gildii

Witam.
    Problem zapewne pojawiający się w każdej gildii : kto zrobił, a kto nie wykonał zadania,trapi niejednego administratora gildii,więc wpadłem na pomysł aby do gry został wprowadzony znacznik (wykonania i nie wykonania ) zadania przez wszystkie osoby.
    Umieszczenie takiego znacznika obok nicków, widzianych przez administrację pozwoliłaby w bardzo szybki i przyjemny sposób sprawdzić.
    Oczywiście miejsce umieszczenia ów znacznika mógłby znaleźć się w innym miejscu ( temat do dyskusji ),jednak mam nadzieję,że wiele osób poprze ten pomysł i wkrótce pomysł zostanie wprowadzony do gry
    Pozdrawiam
    Seb

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja jak najbardziej jestem za, bardzo dobry pomysł i dziwię się w sumie, że nie ma czegoś takiego od początku...

Osadnik Awatar ahoj_zeglarze
    Serwer
    Nowy Świat
    niestety nie tylko Ty tak myslisz!

http://forum.thesettlersonline.pl/th...sta-członków

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    za za za. wprowadzać od konserwy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a po co ten znacznik ? czy nie po to by wywalac z gildii za jedno nie wykonane zadanie - jezel to ma byc znacznik typu zrobil lub nie zrobil to jestem na nie ale jezeli bedzie cos w rodzaju wskaznika (jak w magazynie wskaznik zapelnienia) to jestem na tak

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jestem za

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Taka ankieta juz była...raportowanie zadania gildiowego. Była nawet wypowiedz moda..ze BB pewnie to wprowadzi bo ponad 700 osob "za"..to nie w kij dmuchał. ale czy BB bedzie chiało wziąc opinie graczy pod uwage? Miło by było jak by sie ktos wypowiedział..czy bedzie czy nie taka opcja...nawet bez podawania terminow..ale to trzeba by było sie z klientem liczyc..

s3b3x
    ja mam nadzieję, że BB podchodzi w pełni profesjonalnie do swoich klientów i liczy się z ich zdaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jestem za pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem Za

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów