Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: serwer kolonia - gildie bez zadań

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    głosowanie w kategorii gry jest śmieszne, ale fakt ze gra chce startować w kategorii "BEST community relations" to już farsa, nie dość że nie odpowiadacie na pytania, to jeszcze nie umiecie podjąć merytorycznej dyskusji, a dalej twierdzę że zaproponowane przeze mnie zmiany poprawią jakość usług.

Cytat z supportu "Pragnę Ciebie poinformować" świadczy o tym że lata spędzone na lekcjach języka polskiego są latami zmarnowanymi.

biedactwo
    Ostatnio edytowane przez GrubyZdzich ; 28.01.2013 o 02:33 Powód: życiowe frustracje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja zgłaszałem 3 razy że nie zakańcza mi zadania "Raz na zawsze" (trzeba wyczyścić wyspę z wiosek nieprzyjaciela). Ani razu nie dostałem odpowiedzi a zadanie niezakończone "wisi w gwieździe" od prawie 3 miesięcy. Gra roku.
    Ostatnio edytowane przez Stefan_9122 ; 27.01.2013 o 21:39

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    jaki jest status naprawy błędu??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    na globalu bb_xaar4 (cokolwiek znaczy to 4 w nicku i dzieki Ci za odwagę pisania publicznie)
    napisał, że mają nadzieję, ze zadania gildii powrócą 14 lutego, a na pytanie odnośnie rekompensat dla członków gildii, których dotknęły ten problemy napisał, że nic nie wie, ale wnioskował, że nie od niego to zależy
    to ja dalej piszę wprost, wiem, ze inne gildie na naszym serwerze są dłużej bez zadań, inne krócej, dalej uważam, za zasadne żądanie rekompensaty dla członków gildii, które to dotknęło, bo co dalej - zmienicie możliwość zakupu w sklepie za monety gildii, także w tym czasie, wiele osób o niższym lvl nie będzie miało możliwości zakupu wesołego geologa - jak to rozwiążecie?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez świnkitrzy66 Zobacz posta
    ...bb_xaar4 (cokolwiek znaczy to 4 w nicku...)
    Numerek przy nicku MODa albo admina oznacza numer serwera na który się w danym momencie zalogował (Kolonia to serwer nr 4). Oni wszyscy mają dostęp do wszystkich serwerów a logika nakazuje że muszą się logować na inny nick na każdy z serwerów.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów