Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: serwer kolonia - gildie bez zadań

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

serwer kolonia - gildie bez zadań

Proszę napiszcie, jakie gildie, od jakiego czasu i jakiej ilości członków, wiszą z brakiem zadań gildii.

Myśmy do tej pory robili zadania gildii dużym wysiłkiem wszystkich członków i robiliśmy je na bieżąco.

Mamy karę od 2-ch dni nie mamy żadnych nowych zadań.

Odpowiedź od supportu:

"Bardzo mi przykro, ale nie znamy terminu, kiedy problem ten zostanie rozwązany przez nasz dział techniczy.

Informacje na ten temat będą się pojawiały na naszym forum."

To proszę o odpowiedź na forum, także na temat rekompensaty dla członków gildii, którzy z tego tytułu zostali pozbawieni możliwości zdobywania monet gildii oraz terminu rozwiązania problemu.

Nasza gildia założona 5.05.2012, nazwa Testamentum_Montare, skrót T-M, 65 członków, 27 członków od 40 lvl w górę, jakieś dane jeszcze konieczne by udzielić informacji na forum na temat spodziewanego terminu rozwiązania problemów gildii na serwerze Kolonia?
    Ostatnio edytowane przez świnkitrzy66 ; 24.01.2013 o 18:44 Powód: literówka

Początkujący Osadnik Awatar Klakier
    Serwer
    Kolonia
    Legio Victrix od ponad 2 miesięcy na Koloni nie ma, ciesz się, że ci odpisali nam przestał supp odpisywać i umywają ręce a jak odpisuje to raz na 3 tyg. z dokładnie taką samą wiadomością jaką ty dostałeś

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    odpisali członkowi gildii
    "Dziękuję bardzo za informacje odnośnie problemu z zadaniami w Waszej gidlii.

Uprzejmie informuję, że nic nie popsuliśmy, po prostu wystąpił problem
    związany z tym, że niektóre gildie nie otrzymują zadań codziennie.

Pragnę Ciebie poinformować, że sprawę skierowałam do odpowiedniego
    departamentu, który rozpoczął prace nad rozwiązaniem problemu z brakiem zadań
    gildyjnych.

Niestety nie jest nam znany termin rozwiązania tego problemu."

ponieważ mnie napisali, ze informacje o rozwiązaniu tego problemu będą pojawiały się na forum, a ja ich dalej nie widzę to ponownie piszę. Jedna firma, wiele departamentów, gdyby ktoś tak odpowiedział w mojej firmie, a mamy wiele działów ;-p, pionów i kazał Klientowi sprawdzać czy jakaś wiadomość na stronie się nie pojawi to już by nie pracował.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    "Uprzejmie proszę o informację czy Wasza gildia otrzymała już zadania.
    Pozdrawiam,
    Monika
    Zespół The Settlers Online"

To support nie wie co się dzieje? Nie wie lewica co robi prawica? Taka odpowiedź jest poniżej krytyki... Czy to problem dla pani Moniki, przejść się do pokoju obok, gdzie mieści się dział techniczny i sprawdzić?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Tak naprawdę z każdą konserwacja techniczną gra zamiast funkcjonować sprawniej i się rozwijać działa po prostu gorzej lub w najlepszym wypadku tak samo jak przed pracami technicznymi. Zastanawiającym jest fakt, że kadra techniczna, która powinna być wyspecjalizowana w tego typu problemach nie potrafi sobie poradzić i niczym małe dzieci które popsują ulubiony pilot ojca zrzucają z siebie winę i odpowiedzialność mówiąc " to nie nasza wina, my nic nie popsuliśmy". Zatem uprzejmie proszę nie wypisywać głupot, gdyż bardzo duża część graczy to osoby pełnoletnie i zbywanie ich takimi wypowiedziami wzmaga tylko frustracje w wyedukowanych już umysłach. Idąc kolejno tym tropem skoro pracownicy techniczni i informatycy nie potrafią naprawiać takich błędów to albo nie powinni wogule się tego podejmować albo firma powinna się zastanowić nad ich wymianą na takich którzy znają się na skryptach i umiejących radzić sobie z podobnymi kłopotami. Proszę się też zastanowić co się stanie jak ten problem dotknie więcej Gilldii i ich graczy. Na serwerze mamy około 300 gildii , zakładając że nie liczymy tych do 10 osób to pozostanie nam około 180 licząc że w każdej po zsumowaniu będzie średnio po 30 graczy daje nam to 5400 potencjalnych osób które mogą być w równym stopniu niezadowolone z obecnego stanu technicznego gry. Zachęcam zatem do refleksji nad bieżącym problemem i zastanowieniu się w jaki sposób najlepiej go rozwiązać.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    A gdzie zniknął post Zdzicha? O psach i kozach?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ale wazne zebysmy glosowali na gre roku. Nie wazne ze nie potrafia pomoc choc od tego sa, wazne zeby gra wygrala w jakims smiesznym plebiscycie (co sie pewnie wiaze z premiami dla autorow). Za takie traktowanie graczy zglosuje na konkurencje.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ja się tam uśmiałem z tym głosowaniem na grę roku Może w przyszłym roku zagłosuje jak się poprawi

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nawet nie weszłam na stronkę głosowania. Nie bedę głosować na coś co mie funkcjonuje prawidłowo. Poza tym jak można głosować na "wersję beta" gry???????

Post Zdicha support usunął pewnie - na to ma czas...
    Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 27.01.2013 o 22:17

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    iirusi gra jest w wersji finalnej, beta dotyczy jedynie tłumaczenia

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów