Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Odzyskanie konta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Odzyskanie konta

Jak odzyskać konto i możliwość logowania się przez facebook a nie przez Ubisoft. Chcę nadmienić iż kiedyś logował się przez fejsa, pousuwałem aplikacje i dostałem maila aby przejść na logowanie przez ubisoft. Zgodziłem się i od tej pory nie mogę się zalogować, przez cały czas mam strone z logowanie przez ubisoft. Nowego konta na uplay nie moge założyć bo jak mnie informumą już mam, ale jak się loguje to wyskakuje jakiś błąd.
    Proszę o jakąś odpowiedź bo szkoda tej gry mam 41 lev ;( a mój nick many111

Banned
    Serwer
    Nowy Świat
    @many111,

napisz zgłoszenie do supportu,
    http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Pozdrawiam,
    MOD_Soliren

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Prawidłowa postać posta
    "@many111,

napisz zgłoszenie do supportu, weź leki na uspokojnie i koło wielkanocy oczekuj odpowiedzi"

bembus
    hej ludzie,
    znajomy mial podobny problem i nie odzyskal konta bo zrobil blad, pousuwal aplikacje i zrobil na e mail z fb 2 konto do tso i ma jakby 2 konta.
    Pisal do supportu i dostal lipna rekompensate na nowe konto a stare przepadlo...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja sobie już z tym poradziłem błąd tkwił w logowaniu na stronę Ubisoftu. Zadzwoniłem pod numer kontaktowy i Pan wszystko naprawił. Telefon to : 223060063.

Temat można zamąć.

Uprawnienia umieszczania postów