Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Mroczni kapłani - zakonczona przed czasem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Mroczni kapłani - zakonczona przed czasem

Pisze poniewaz 7 stycznia zostala zakonczona przygoda Mroczni kaplani przed czasem po konserwacji i do dzis nie mam zwrotu armi to jest ok 500 dodatkowo nie wrocil 1 generał.. Fizycznie w liczbie osadnikow brakuje te 500 szt i nawet nie moge robic produkcji bo wciaz brakuje Rezydencji i zawieszone mam te 500 Armi ktore nie wrocilo a widnieje jako liczba Osadnikow na pasku u góry.... Co tu jest grane i czy wkoncu ktos mi to wyjaśni

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    emilozos27 powinieneś napisać do supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja napisalem tam juz z 7 wiadomosci w roznych terminach i cisze od 2 tygodni dokładnie...

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Emilozos27 Zobacz posta
    Ja napisalem tam juz z 7 wiadomosci w roznych terminach i cisze od 2 tygodni dokładnie...
    No to o jakieś 6 za dużo Chyba że kolejne pisane jako odpowiedź na maila potwierdzającego przyjęcie zgłoszenia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    nie pisane kolejne poprostu

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Emilozos27 Zobacz posta
    nie pisane kolejne poprostu
    Pisanie do supportu kolejnych zgłoszeń dotyczących tego samego problemu to zbędne zawalanie supportu. Przecież oni każde takie zgłoszenie muszą rozpatrzyć jako osobne. A potem się dziwić że nie odpisują przez dłuższy czas. Jeśli chcesz się "przypomnieć" ze swoją sprawą to wysyłaj kolejne wiadomości jako odpowiedzi na automatyczne informacje zwrotne o przyjęciu zgłoszenia. Tam jest zawsze numer zgłoszenia i po tym numerze support identyfikuje czy dany problem już był rozpatrywany czy nie. A wysyłając kilka zgłoszeń, za każdym razem generujesz nowy numer i konieczność weryfikacji od nowa. To znacznie wydłuża czas odpowiedzi.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Aha to dzieki bo nie wiedzialem tego, chociaz i tak wydaje mi sie ze stanowczo za długo to trwa

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    Tak jak kolega zwolk napisał, przez właśnie taką czynność jak wykonałeś niech zrobi tak 20 osób, masz 140 wiadomości które trzeba sprawdzić i odpisać.
    A wiele wiadomości niestety wymagają czasu od 2 do 20 minut i więcej...

Więc ? A później wina że nie odpisują szybko

Osadnik Awatar Divenire
    Serwer
    Nowy Świat
    jak Support nie odpowiada to może napisz do bb_xaara wiadomość prywatną tutaj na forum. Ja też czekałem wiecej niz 2 tyg na odpowiedz supportu i postanowiłem do niego na pw napisać, no i naprawił mój problem. Spróbuj i ty:P
    ------------------------------------------------FORZA JUVE------------------------------------------

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja czekam już od 30 grudnia żeby mi odpisali i nic a podobno miało więcej osób się tym zajmować aby to usprawnić i cisza

Uprawnienia umieszczania postów